HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok που μας εξηγεί τι είναι ο “μπλε φάκελος” που έδωσε στους υπουργούς

Ακόμη και μετά την προεκλογική περίοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σταμάτησε να είναι ενεργός στα social media, ενώ αυτή τη φορά ανέβασε ένα διαφορετικό βίντεο από αυτά που συνήθιζε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok που εξηγεί τι είναι ο “μπλε φάκελος” που έδωσε στους Υπουργούς και που ακούμε από τη Δευτέρα.

Στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί ότι: “Μέχρι το 2019 τα πράγματα γινόντουσαν λίγο διαφορετικά. Όταν κερδίσαμε για πρώτη φορά τις εκλογές, όλοι οι νέοι υπουργοί στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο πήραν έναν μπλε φάκελο ο οποίος είχε μέσα όλα τα ορόσημα και όλες τις πολιτικές προτεραιότητες για το Υπουργείο το οποίο αναλάμβαναν.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ των προεκλογικών μας δεσμεύσεων και αυτά που θα κάνουν οι υπουργοί από τη στιγμή που θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Φέτος οι φάκελοι περιλαμβάνουν: 120 μεταρρυθμίσεις,  79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις που αφορούν όλη την κυβέρνηση”.

Φυσικά το “παρών” στο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε και ο Peanut ο οποίος όπως αποκάλυψε θέλει να πάρει μπλε φάκελο γιατί είναι…. όπως είπε κομματόσκυλο.

@kyriakosmitsotakis_ Τι είναι ο μπλε φάκελος; #KyriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο: Και με τη δεύτερη θέση δεν θα είχα πρόβλημα

Her News

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα – Το εορταστικό ωράριο για φέτος τα Χριστούγεννα

Her News

Πατέρας Αντώνιος: «Δεν έμεινα ποτέ μόνος με τα παιδιά» – Tα πρώτα λόγια μετά την κλήση από τον εισαγγελέα

HerNews ka