HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Σε έκτατη συνάντηση η ομάδα της – Φόβοι ότι μπορεί να πεθάνει από βακτηριακή λοίμωξη

Η ομάδα διαχείρισης της Madonna πραγματοποίησε μια κρίσιμη συνάντηση στο Zoom την περασμένη Κυριακή, όταν αποφάσισαν να αναβάλουν τις συναυλίες της εν μέσω φόβου ότι μπορεί να μην είχε επιβιώσει από τη βακτηριακή λοίμωξη που την έκανε να εισαχθεί στην εντατική, σύμφωνα με τη DailyMail.

Η MailOnline αποκάλυψε ότι η ομάδα – πολλοί από τους οποίους είχαν συνεργαστεί με τη Madonna για αρκετές δεκαετίες – αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε όλη τη νύχτα.

Στη συνέχεια πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη 40η επετειακή περιοδεία της και λίγο αργότερα τα σχέδια τέθηκαν σε κίνηση.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι έπασχε από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει. 

«Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε πολλή ανησυχία και αναστάτωση, καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί φίλοι της για αρκετό καιρό. Έπρεπε όμως να είναι δίκαιοι με τους θαυμαστές, και με την περιοδεία να πλησιάζει ακόμη περισσότερο, πήραν την απόφαση να αναβάλουν σχεδόν αμέσως», είπε μια πηγή.

«Ακόμα κι αν επρόκειτο να αναρρώσει γρήγορα, θα ήταν πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν ήθελε να την πιέσει».

Εν τω μεταξύ, η κόρη της Μαντόνα, η Lourdes Leon, βρισκόταν στο Παρίσι και συμμετείχε σε ένα πάρτι γνωστής μάρκας, όταν έλαβε τα νέα για την κατάσταση της μητέρας της. Αμέσως έσπευσε στο πλευρό της, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξή της.

Η Lourdes δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία στο Instagram, προωθώντας τα προϊόντας μιας εταιρείας, κάνοντας τους θαυμαστές να υποθέσουν ότι η τραγουδίστρια βελτιώνεται.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτανικός: Η Kate Winslet & O Leonardo DiCaprio αποκάλυψαν ότι ουρούσαν σε δεξαμενή νερού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

HerNews ka

Ισπανία: Η μία στις δύο οικογένειες πληρώνει ιδιαίτερα μαθήματα για τα παιδιά της

Her News

Μάργκοτ Ρόμπι: “Ήθελα να είμαι γυμνή στον Λύκο της Wall Street”

Her News