HerNews.gr
Διεθνή

Τιτανικός: Η Kate Winslet & O Leonardo DiCaprio αποκάλυψαν ότι ουρούσαν σε δεξαμενή νερού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Από τη μεγάλη επιτυχία της βραβευμένης με 11 Όσκαρ ταινίας του Τιτανικού , ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον κατηγορήθηκε ότι ήταν εφιάλτης για να συνεργαστείς.

Από το να δουλεύει υπερβολικά τα καστ του μέχρι να μην τους επιτρέπει να κάνουν διαλείμματα για τουαλέτα, έχει δεχθεί  κριτική. Ωστόσο, για να αντιμετωπίσουν αυτό το δύσκολο ερέθισμα, η Kate Winslet και ο Leonardo DiCaprio βρήκαν τον δικό τους δημιουργικό αλλά αηδιαστικό τρόπο για να ανακουφιστούν γρήγορα στα γυρίσματα.

Η αριστοκρατική αλλά πολυμήχανη ηθοποιός Kate Winslet μίλησε για το πώς έφευγε κρυφά από τα γυρίσματα μερικές φορές για να ουρήσει στη δεξαμενή νερού.

Η ίδια εξομολογήθηκε: “Ναι, παραδέχομαι ότι μερικές φορές ούρησα σε αυτό το νερό. Επειδή ήθελες να το κάνεις σωστά. Δεν ήθελες να βγεις έξω και να πας στην τουαλέτα, κάτι που θα χρειαζόταν μισή ώρα με κορσέδες και φορέματα και όλα αυτά τα πράγματα.

Συνεχίζοντας στο Rolling Stone, είπε: “Λοιπόν, ναι, κατούρησα. Δηλαδή, το ίδιο συμβαίνει και με μια πισίνα – αλήθεια τι έχει;”

Την εποχή των γυρισμάτων, η Κate ήταν καινούρια στην υποκριτική και τήρησε αμέσως τις εντολές του σκηνοθέτη, ακόμη και την εντολή να μην επιτρέψει στο καστ να πάει για διαλείμματα στο μπάνιο για να κερδίσει χρόνο.

Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο αφοσιωμένος σκηνοθέτης κάρφωνε τα τηλέφωνα των σταρ και του συνεργείου του στον τοίχο και απειλούσε να τους απολύσει εάν έκαναν διάλειμμα για τουαλέτα.

Έτσι, όχι μόνο η ηγετική κυρία τράβηξε αυτή τη συνήθεια, αλλά και ο καλός της φίλος και κινηματογραφικός έρωτας Leonardo DiCaprio. Σύμφωνα με μια αναφορά του Buzzfeed, ο Leo και η Kate “ξαλάφρωναν” στη δεξαμενή νερού κολυμπώντας σε αντίθετες πλευρές για να κατουρήσουν. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο DiCaprio  έλεγε στην Kate Winslet: «Γλυκιά μου, γλυκιά μου, πρέπει να κατουρήσω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έκανε προπόνηση στο μπάσκετ

HerNews ka

Μάλτα: Νομοσχέδιο χαλαρώνει την αυστηρή απαγόρευση των αμβλώσεων

Her News

Βρετανία: Βαρυχειμωνιά με τρίωρα μπλακ άουτ το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου

Her News b