HerNews.gr
Beauty

Micellar water: Το μυστικό για τον καθαρισμό της επιδερμίδας

Το micellar water είναι ένα πολυλειτουργικό προϊόν περιποίησης που καθαρίζει και τονώνει το δέρμα. Είναι εξαιρετικά απαλό για την επιδερμίδα μας. Καθαρίζει σε βάθος το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες στην επιφάνεια του δέρματος για έναν ενδελεχή καθαρισμό.

Λοιπόν, πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το προϊόν περιποίησης δέρματος; Μπορεί να μην μοιάζει πολύ περισσότερο από ένα απλό νερό σε ένα επώνυμο μπουκάλι, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μια έξυπνη επιστήμη πίσω από αυτό.

Το micellar water αποτελείται από μικκύλια, τα οποία παγιδεύουν ακαθαρσίες στο δέρμα (σμήγμα, ρύπανση, λάδι και ίχνη μακιγιάζ), ώστε να μπορούν να σκουπιστούν εύκολα.

Υπάρχουν πολλές χρήσεις του micellar water, αλλά το μόνο που θα χρειαστείτε συνήθως είναι ένα  μπουκάλι με το αγαπημένο σας micellar water και ένα βαμβάκι.

Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας

Απλώς ανακινήστε το μπουκάλι και ρίξτε λίγο από το micellar water σε ένα βαμβάκι. Περάστε απαλά το βαμβάκι στα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπό σας, κάνοντας μια σύντομη παύση σε περιοχές με το πιο έντονο μακιγιάζ. Προσέξτε ιδιαίτερα να μην τρίψετε ή τραβήξετε το δέρμα σας.

Για να πλύνετε το πρόσωπό σας 

Απλώς ρίξτε ξανά το micellar water της επιλογής σας και περάστε απαλά γύρω από το δέρμα. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το νερό αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε, με καμία από αυτές τις μεθόδους. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα τέλειο για το γυμναστήριο, το γραφείο ή το ταξίδι.

Επίσης, δεν περιέχει αλκοόλ και δεν τσούζει ποτέ, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια γύρω από τα μάτια σας.

Δεν αφήνει το δέρμα σας λιπαρό όπως μερικά από τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι.

Με λίγα λόγια το micellar water είναι ένα απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ, που μπορεί να ενυδατώνει και να αναζωογονεί το δέρμα εν κινήσει.

Είναι μια εναλλακτική λύση που δεν ξηραίνει το πρόσωπο. Μπορεί να λειτουργήσει ως  ένα αποτελεσματικό καθαριστικό για τα πινέλα του μακιγιάζ σας.

Λάδι jojoba: Ιδανικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 προϊόντα φροντίδας για το καλοκαίρι σου

Her News

Blow out hair: Πώς θα πετύχετε το hair look των influencers από το σπίτι σας;

HerNewskl

Η Ντακότα Τζόνσον έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ και έγινε αγνώριστη

Her News