HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως σκέφτεται να σε απατήσει;

Η ιδέα ότι μπορεί ο σύντροφός σου να σε απατήσει, είναι ικανή να σε τρελάνει. Σίγουρα είναι αιτία χωρισμού για πολλές γυναίκες και είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Βέβαια μερικές φορές μπορεί να μην γίνει αντιληπτή μια απιστία, αλλά υπάρχουν ενδείξεις που μαρτυρούν αν ο σύντροφός σου σκέφτεται να σε απατήσει.

Αρχίζει να προσέχει περισσότερο την εμφάνιση του

Αν ο σύντροφός σου τον τελευταίο καιρό ψωνίζει ρούχα, δοκιμάζει νέο στιλ, νέο κούρεμα ή έχει αλλάξει άρωμα, ίσως να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για μια άλλη γυναίκα. Είναι όπως και να το κάνουμε ένα από τα πιο κλασικά σημάδια ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει

Προσέχει υπερβολικά το κινητό του

Όπου και να πάει, ακόμη και στο μπάνιο, θα πάρει μαζί το κινητό του. Έχει συνήθως γυρισμένη την οθόνη προς τα κάτω για να μην δεις με ποια άτομα ανταλλάσσει μηνύματα ή ποιοι τον παίρνουν τηλέφωνο. Επίσης μπορεί να το βάζει στο αθόρυβο, με την δικαιολογία να μην σας ενοχλούν.

Αν μέχρι στιγμής είχες ελεύθερη πρόσβαση σε κινητό και υπολογιστή και πλέον έβαλε κωδικούς παντού, ή σε έχει απατήσει ή είναι ένα βήμα πριν. Όποια δικαιολογία κι αν σου πει ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης είναι ύποπτο αν του ζητάς να πάρεις το κινητό να δεις κάτι και εκνευρίζεται ή έρχεται να στο ξεκλειδώσει ο ίδιος για να σε διευκολύνει, όπως λέει.

Έχει συνεχώς νεύρα

Ένας άντρας όταν σκέφτεται να σε απατήσει θα αρχίσει να εκνευρίζεται με το παραμικρό, αλλά θα κατηγορεί εσένα. Αυτό βέβαια γίνεται για να σου πετάξει το μπαλάκι και να προσπαθήσει ο ίδιος μέσα του να βρει μια δικαιολογία που κοιτάζει κι άλλες γυναίκες.

Σου ζητάει να κάνετε χώρια διακοπές

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έχετε σχέση, αν σου ζητήσει να κάνετε διακοπές χώρια, μάλλον πρέπει να συζητήσετε σοβαρά. Ειδικά αν μέχρι στιγμής δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Γενικά είναι καλό αν βλέπεις ύποπτες συμπεριφορές από τη μεριά του και τσακώνεστε συνέχεια χωρίς προφανή αιτία να του μιλήσεις λίγο πιο ξεκάθαρα.

Δεν έχει διάθεση για σεξ

Όταν ξαφνικά ο σύντροφός βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνετε πλέον σεξ δείχνει ότι η σχέση έχει προβλήματα. Καλύτερα όμως να ξέρεις τι σου γίνεται και να χωρίσεις, παρά να μένεις σε μια τοξική κατάσταση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να αυξήσετε με απλούς τρόπους τη συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφο σας

HerNews ka

5 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις με τον σύντροφό σου

HerNews ka

Σχέσεις: Πως να του κεντρίσω το ενδιαφέρον;

Her News b