HerNews.gr
Σχέσεις

5 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσεις με τον σύντροφό σου

Στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας όλα μπορεί να φαίνονται ρόδινα. Όταν όμως η honeymoon περίοδος όπως την αποκαλούν φτάνει στο τέλος της, θα πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά την συμπεριφορά του συντρόφου σας και να διαπιστώσετε αν θα συνεχίσετε να χαράσσετε μαζί την κοινή σας πορεία ή αν θα πρέπει να χωρίσεις.

Ο χωρισμός είναι μια συναισθηματικά δύσκολη εμπειρία που συνήθως συνδέεται με απώλεια και αλλαγές στις σχέσεις. Καθένας αντιμετωπίζει τον χωρισμό με τρόπο διαφορετικό, και η διαδικασία ανάρρωσης μπορεί να απαιτήσει χρόνο και στήριξη από τον εαυτό και τους γύρω σας.

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον έχει έρθει η ώρα να χωρίσεις

Μιλά συνεχώς για τον εαυτό του

Κάντε το τεστ: Όταν συναντάτε τον σύντροφό σας, σάς ρωτά για την ημέρα σας; Αν προτιμά να μιλά μόνο για το δικό του πρόγραμμα και τις ασχολίες του, τότε μάλλον δεν είναι αρκετά δοτικός σε αυτή τη σχέση. Ξεκινώντας από κάτι τόσο μικρό, παρατηρήστε αν συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά και σε άλλα πράγματα της κοινής σας ζωής.

Σας επικρίνει

Μια σχέση πρέπει να μας παρέχει ασφάλεια και υποστήριξη, όχι μόνο άγχος. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας συνηθίζει να σας τονίζει διαρκώς τις λάθος επιλογές σας χωρίς να σας ενθαρρύνει, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε για το μέλλον της κοινής σας πορείας.

Δεν ανοίγεται

Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης είναι λογικό να μην σας αποκαλύπτει τα πάντα διατηρώντας ένα μυστήριο, αν όμως αποφεύγει συνεχώς να κάνει μια συζήτηση για τα συναισθήματά του, τότε μάλλον δεν είναι και τόσο διαθέσιμος για μια σοβαρή σχέση, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να χωρίσεις.

Είναι αγενής

Μήπως συμπεριφέρεται με αγένεια στον σερβιτόρο ενός εστιατορίου ή στον υπάλληλο μιας υπηρεσίας; Και όμως αυτές οι κινήσεις αποκαλύπτουν πολλά για το χαρακτήρα του και για το πώς θα συμπεριφερθεί και σε εσάς στο μέλλον, ακόμα και αν τώρα όλα μοιάζουν ιδανικά.

Μιλά συνεχώς για την πρώην του

Είναι φυσιολογικό να σας αποκαλύψει κάποια πράγματα για το παρελθόν του, όχι όμως να αναφέρεται συνεχώς στην προηγούμενη σχέση του ή και να σας συγκρίνει μαζί της, καθώς αυτό αποτελεί σημάδι πως δεν την έχει ξεπεράσει τελικά κάτι που σίγουρα είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να τον χωρίσεις.

Bρήκαμε την ημερομηνία με τους περισσότερους χωρισμούς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Σχέση: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις από την αρχή

Her News b

Ένα γράμμα σε εκείνον που πλήγωσε την κολλητή μου

HerNewskl

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια;

Her News