HerNews.gr
Σχέσεις

Πιθανοί λόγοι που είσαι ακόμη ελεύθερη

Μήπως θέλεις μια σοβαρή σχέση, αλλά δεν σου συμβαίνει; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που είσαι ελεύθερη, ακόμη κι αν δεν θέλεις να είσαι. Μπορεί να μην δίνεις μεγάλη προτεραιότητα στα ραντεβού ή κάποιος φόβος σε κρατάει πίσω. Εμείς αναλύουμε  τις πιο πιθανές αιτίες που είσαι single.

Τα ραντεβού δεν είναι προτεραιότητα

Μπορεί να ονειρεύεσαι να έχεις μια σοβαρή σχέση κάποια μέρα, ωστόσο αν δεν αφιερώνεις χρόνο για κοινωνικές εκδηλώσεις ή ραντεβού, δεν θα βρεις εύκολα το κατάλληλο άτομο. Η δουλειά, η άσκηση, οι φίλοι και τα χόμπι έχουν προτεραιότητα, ενώ για τα ραντεβού σκέφτεσαι «αν συμβεί, συνέβη».

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό να δίνεις προτεραιότητα σε άλλα πράγματα στη ζωή σου, αλλά μην περιμένεις να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Όταν θα είσαι ανοιχτή για μια σχέση και χαλαρώσεις, τότε θα αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού και θα γνωρίσεις τον κατάλληλο.

Αφήνεις τον φόβο να σε κρατάει πίσω

Ο φόβος είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους που μπορεί να είσαι ακόμη ελεύθερη. Μπορεί να φοβάσαι την απόρριψη ή τη δέσμευση. Όποια κι αν είναι η αιτία ο φόβος δεν σε αφήνει να γνωρίσεις κάποιον, ακόμη κι αν σε ενδιαφέρει. Δεν αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάσουν αρκετά. Μπορεί και να λες δικαιολογίες όπως ότι είσαι απασχολημένη ή ότι εστιάζεις στον εαυτό σου αυτή την περίοδο.

Δεν έχεις γνωρίσει τον κατάλληλο άνθρωπο

Ναι μπορεί να σου ακούγεται κλισέ, αλλά είναι μια αλήθεια για τις σχέσεις. Μερικές φορές οι γυναίκες μένουμε ελεύθερες περισσότερο από όσο θα θέλαμε επειδή απλώς δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα το κατάλληλο άτομο. Παρά την προσπάθεια να κάνουμε μια πιο σοβαρή γνωριμία, αν δεν υπάρχει η χημεία δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε μαζί με κάποιον.

Ίσως να είσαι λοιπόν μια γυναίκα ελεύθερη που όμως με έναν συγκεκριμένο τύπο προσωπικότητας που θα σου κάνει πραγματικά «κλικ», να θέλεις να κάνεις σχέση. Μπορεί απλώς να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να βρεις τον κατάλληλο ανάμεσα σε πιθανούς συντρόφους, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Μην περιμένεις από τον άλλον να κάνει το ίδιο

Her News b

Πώς να ξεπεράσετε τον πρώην σας με τον πιο παραγωγικό τρόπο;

HerNewskl

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση…

HerNewskl