HerNews.gr
Σχέσεις

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση…

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση...

Αν δε είσαι η πρώτη του σκέψη και δε βρείς μήνυμα του όταν ανοίξει τα μάτια του, τότε δεν είναι είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν θέλει να είναι μαζί σου χωρίς δεύρερες σκέψεις, δε θα περιμένει τα βράδια για να μιλήσετε.

Σε ψάχνει όταν πίνει με τη δικαιολογία πως έτσι πέφτουν οι άμυνες του; Αλήθεια, πώς μιλάμε για έναν άνθρωπο με άμυνες όταν δεν έχει συναισθήματα;

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση...

Aν ήθελε πράγματι κάτι σοβαρό μαζί σου, τότε θα ήθελε να σε ακούσει από την ώρα που θα ξυπνήσει, ίσως και δέκα λεπτά αργότερα. Δε θα περνούσαν τόσες ώρες, να κάνει τη ζωή του, να ορίσει την καθημερινότητα του και μετά να σε θυμηθεί. Ακόμη, και αν αποκοιμήθηκε θα ξυπνήσει το πρωί και θα θέλει να συνεχίσει τη συζήτηση σας. 

Αν σε αντιμετώπιζε σοβαρά, δε θα περίμενε τόσες ώρες για να μιλήσει μαζί σου. Δε θα άντεχε τόσες ώρες χωρίς να βρει την παραμικρή αφορμή να μιλήσετε.  Θα έχει στο νου του το κινητό του και θα είναι ευτυχισμένος όταν βλέπει το όνομά του στην οθόνη σου.

Θα βρει τον χρόνο. Θα δημιουργεί χρόνο. Απλά για να σου μιλήσει. 

Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται δε θα σε αφήσει να περιμένεις μέρες ολόκληρες για μια απάντηση του. Δε θα αφήνει στη μέση μια συζήτηση και θα σου στέλνει να σου θυμίζει την παρουσιά του. Θα νιώθεις πως σε εκτιμά και πως αξίζει.  Θα είσαι η προτεραιότητα και όχι ένα backup plan. Δεν σου αξίζει να μην είσαι η πρώτη του σκέψη. 

Εκείνος που σε θέλει δε θα έρχεται να σε βρίσκει μόνο τα βράδια. Μια αγκαλιά θα είναι τα πάντα… 

Εκατομμύριοι άνθρωποι στον κόσμο και εκείνος θα θέλει εσένα. Αν κάνεις δεύτερες σκέψεις και δεν ξυπνάς γεμάτη χαμόγελο, τότε δεν είναι ο ένας και μοναδικός.

Δεν καθορίζει τη ζωή σου ένα πρωινό μήνυμα.

Αν ήταν δε θα σε έκανε να αναρωτιέσαι γιατί έχει μείνει αδιάβαστο το μήνυμα σου από χθες το βράδυ….

Αν δεν βρεις μήνυμα του όταν ξυπνήσεις, μάλλον γνωρίζεις μέσα σου την απάντηση...

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Στοματικό σεξ: Αυτοί είναι οι “χρυσοί κανόνες”

Her News

Boyfriend soft launch: Η τάση για να ανακοινώνουμε την νέα μας σχέση στο Instagram

Her News

Ερωτική σχέση: 13 τύποι που την προσδιορίζουν

Her News