HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πώς να κόψετε σωστά μια γαμήλια τούρτα

Ο προγραμματισμός γάμου, από τη φύση του, συνοδεύεται από το συναρπαστικό καθήκον της επιλογής του στυλ και του σχεδιασμού της γαμήλιας τούρτας σας. Καθώς επιλέγετε τα χρώματα και τα διακοσμητικά που θέλετε για το τέλειο εορταστικό γλύκισμα, θα επιλέξετε επίσης πώς θα εμφανίζεται η τούρτα. Για να μην αναφέρουμε, να επιλέξτε τη γεύση της γαμήλιας τούρτας σας!

 Αλλά όταν έρθει η μεγάλη μέρα, υπάρχει μόνο ένα ακόμη βασικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε: Πως θα κόψετε τη γαμήλια τούρτα σας.

Η παράδοση του ζευγαριού να κόβουν μαζί την τούρτα, πηγαίνει δεκαετίες πίσω. Είναι μια συμβολική στιγμή και, φυσικά, αποτελεί την τέλεια φωτογραφία. 

Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε με χάρη; Αν και μπορεί να φαίνεται σαν μια αποθαρρυντική εργασία, είναι πιο απλό και ευχάριστο από ότι νομίζετε.

Σκεφτείτε πρώτα την τοποθεσία

Το κλειδί για να απλοποιήσετε την κοπή της γαμήλιας τούρτας σας μπροστά σε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας είναι να την κάνετε πρώτα προσβάσιμη σε εσάς. Καλό θα ήταν να βρείτε ένα μέρος για να την επιδείξετε όπου είναι εύκολα ορατό από τους επισκέπτες. Κατά την επιλογή της θέσης του τραπεζιού για την τούρτα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος για να μετακινηθείτε γύρω από την τούρτα, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να μην προσπαθείτε να στριμωχτείτε δίπλα του για την κοπή της.

Επίσης να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, σε ένα σημείο που είναι καλά φωτισμένο και περιλαμβάνει ένα υπέροχο σκηνικό, ώστε να έχετε εκπληκτικές φωτογραφίες για τα επόμενα χρόνια.

Πάρτε τα βασικά εργαλεία

Πριν την κοπή της τούρτας, φροντίστε να έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να την κόψετε άψογα. Θα θελήσετε να έχετε ένα μαχαίρι, ένα ή δύο πιάτα για να βάλετε το κομμάτι και δύο πιρούνια. Μερικά ζευγάρια θέλουν να κάνουν μια πρόποση κατά τη διάρκεια της κοπής της τούρτας, οπότε μπορείτε να σκεφτείτε να οργανώσετε δύο ποτήρια σαμπάνιας.

Κόψτε την τούρτα

Συνήθως, το ζευγάρι θα κόψει την τούρτα μετά το δείπνο . Όταν έρθει η ώρα για την κοπή της τούρτας, το ζευγάρι θα σταθεί στο πλάι της τούρτας, επιτρέποντας στους καλεσμένους να παρακολουθήσουν και στον φωτογράφο να απαθανατίσει τη στιγμή!

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει λάθος μέρος για να κόψετε μια τούρτα. Δεδομένου ότι το ζευγάρι κάνει απλώς μια τελετουργική περικοπή, είναι απίθανο να επηρεάσει τη δομή.

Μερικά ζευγάρια επιλέγουν να κόψουν μόνο ένα κομμάτι, να τη μεταφέρουν σε ένα πιάτο και να χρησιμοποιήσουν μεμονωμένα πιρούνια για να απολαύσουν την πρώτη μπουκιά μαζί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κόψετε δύο μικρά κομμάτια, το κάθε ένα στο δικό του πιάτο. Μόλις κοπεί φάτε για μια μπουκιά ταυτόχρονα για να το γιορτάσετε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aψίδα γάμου: Συμβουλές για να επιλέξετε τα ωραιότερα λουλούδια

Her News

Ανθοδέσμη: Τα καλύτερα λουλούδια για έναν γάμο τον Αύγουστο

Her News

Ιδέες για τη διασκέδαση των παιδιών στο γάμο σας

Her News