HerNews.gr
Beauty

Serum ματιών: Το χρησιμοποιείς σωστά;

Το serum ματιών είναι ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να προστατέψει και να θρέψει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σου. Όμως πρέπει να το χρησιμοποιείς σωστά για να δεις αποτελέσματα. Παρακάτω αναλύουμε μερικά συχνά λάθη που γίνονται, ώστε να δεις, αν εσύ κάνεις κάποιο από αυτά.

Το χρησιμοποιείς μόνο στο κάτω μέρος των ματιών σου

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδέσει το serum ματιών με την περιοχή κάτω από τα μάτια. Όμως μπορείς να το εφαρμόσεις και στην περιοχή κάτω από τα φρύδια. Απλά φρόντισε να μην βάλεις προϊόν πολύ κοντά στα μάτια σου. Μην ξεχνάς να κάνεις απαλό μασάζ όταν εφαρμόζεις serum ματιών για να λειάνει, να θρέψει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Δεν το εφαρμόζεις με τη σωστή σειρά

Ο γενικός κανόνας των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας είναι να εφαρμόζεις από την πιο λεπτή έως την πιο παχύρρευστη υφή. Έτσι το serum ματιών κανονικά πρέπει να μπει πριν την κρέμα προσώπου. Για σωστή όμως χρήση διάβασε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος. Ανεξάρτητα από την σειρά, πρώτα φρόντισε να καθαρίζεις το δέρμα σου.

Νομίζεις ότι το serum ματιών είναι μόνο για ώριμο δέρμα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να κάνουν το δέρμα γύρω από τα μάτια σου να φαίνεται σαν να γερνάει πιο γρήγορα, όπως η έκθεση στον ήλιο και η αφυδάτωση. Πολλές γυναίκες μπορεί να αρχίσουν να χρησιμοποιούν προϊόντα για τα μάτια μόνο εάν παρατηρήσουν αλλαγές, όπως λεπτές γραμμές. Συνήθως οι αλλαγές γίνονται αισθητές μετά τα 30. Αν όμως αρχίσεις να χρησιμοποιείς serum ματιών στα 20 σου θα προλάβεις την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Χρησιμοποιείς πολύ προϊόν

Τα καλά νέα για να επενδύσεις σε ένα serum ματιών  είναι ότι χρειάζεσαι λίγη ποσότητα κάθε φορά. Μπορείς να ξεκινήσεις με το ένα τέταρτο του μεγέθους ενός μπιζελιού. Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν φτάνει μπορείς να βάλεις λίγο ακόμη. Αλλά θα κάνει τη δουλειά που είναι να κάνει και με μικρή ποσότητα, λόγω της σύστασής του.

Ξύρισμα: Μυστικά για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καστορέλαιο: Πως να το χρησιμοποιείτε σωστά – και τα οφέλη του

HerNews ka

Glossy Eyes : Πώς  θα πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό trend ! 

Her News b

3D manicure: Αναβαθμίστε ακόμη και το πιο casual look!

HerNewskl