HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Yιοθέτησε το latte make-up trend!

Δούκισσα Νομικού

Το latte make-up είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές trend αυτή τη στιγμή και η Δούκισσα Νομικού το επέλεξε για το πρόσωπό της.

Αυτό το μακιγιάζ είναι εμπνευσμένο από την απόχρωση του καφέ latte και προσφέρει ένα φυσικό και ζεστό αποτέλεσμα. Η Δούκισσα Νομικού προσαρμόζει το latte make-up στα προσωπικά της χαρακτηριστικά και δίνει έμφαση στα μάτια και τα χείλη. Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, δίνοντας ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά.

Ακολουθώντας το trend του latte make-up, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό και μοντέρνο look που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Δούκισσα Νομικού: Yιοθέτησε το latte make-up trend!

Τα χαρακτηριστικά του latte make-up είναι η διακριτική και ανάλαφρη εκδοχή του καφέ χρώματος. Αυτή η τάση επικεντρώνεται στη χρήση απαλών καφέ τόνων σε ολόκληρο το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα ενιαίο και μονοχρωματικό look.

Οι αποχρώσεις του καφέ κυριαρχούν στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη, δίνοντας έναν φυσικό τόνο στο πρόσωπο.

Αυτή η μακιγιάζ τάση προσδίδει έναν αέρινο και ανάλαφρο χαρακτήρα στο πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στη φυσική ομορφιά και δημιουργώντας ένα ρομαντικό και ευημερούντα look. Αυτή η νέα τάση επιτρέπει στις γυναίκες να δημιουργήσουν ένα ελαφρύ και φρέσκο μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί καθημερινά και να αναδείξει τη φυσική τους ομορφιά.

Νεότερα Άρθρα

Ντεκαπάζ: Πως θα προστατέψεις τα μαλλία σου μετά την εφαρμογή

Her News b

To Tiktok προτείνει να τηγανίσετε το foundation για να πετύχετε την απόλυτη κάλυψη

HerNewskl

Selena Gomez: Υιοθέτησε το μανικιούρ που θύμισε σε όλους μας milkshake

HerNewskl