HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Έκανε το πιο minimal goth manicure

Selena Gomez

Η Selena Gomez φαίνεται να περνάει τέλεια με τους φίλους της και μοιράζεται τις στιγμές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παρόλο που επιλέγει ένα χαλαρό και casual στυλ στα beauty looks της, προσέχει πάντα τις λεπτομέρειες, ιδιαίτερα το μανικιούρ της που φροντίζεται από τον celebrity nail artist Tom Bachik.

Selena Gomez

Η έκπληξη έρχεται με το τελευταίο της μανικιούρ, καθώς επιλέγει να φορέσει το κλασικό goth μαύρο ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό δείχνει πως είναι πάντα ανοιχτή σε νέες ιδέες και διαφορετικές επιλογές. Το μαύρο μανικιούρ σίγουρα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό, αυτό μπορεί να είναι μια τέλεια ιδέα.

Selena Gomez

Selena Gomez: Έκανε το πιο minimal goth manicure

Οι τάσεις στο μανικιούρ είναι ευέλικτες και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες. Εάν νιώθεις έτοιμη να τολμήσεις και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, το goth μαύρο μανικιούρ μπορεί να είναι μια τολμηρή και ενδιαφέρουσα επιλογή για εσένα. Αφέσου στη φαντασία σου και δημιούργησε ένα look που αντικατοπτρίζει το στιλ και την προσωπικότητά σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε στα γενέθλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

HerNewskl

Jennifer Lopez: Με ποιον τρόπο εφαρμόζει την κρέμα ματιών της;

HerNewskl

Gua Sha: Η τεχνική που θα απογειώσει την ρουτίνα περιποίησης σου

Her News b