HerNews.gr
Social News

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Τράβηξαν και πάλι χωριστούς δρόμους – Δεν μένουν πια μαζί

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από μερικούς μήνες όταν η αθλήτρια αποφάσισε να μπει για ακόμη μια φορά στο Survivor, κάτι που έβρισκε αντίθετο τον επιχειρηματία.

Όταν όμως η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκε από το reality επιβίωσης και επέστρεψε στην Ελλάδα το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους και έτσι ήταν ξανά μαζί.

Μάλιστα όλα έδειχναν ότι βαίνουν καλώς με το ζευγάρι να κάνει συνεχώς ταξίδια και να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες, με το τελευταίο τους ταξίδι να είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Γαλλία.

Το τελευταίο διάστημα όμως τα προφίλ τους στα social media “μαρτυρούσαν” ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, καθώς δεν ανέβαζαν πια φωτογραφίες μαζί ενώ η Κατερίνα Δαλάκα ταξίδεψε με την οικογένειά της στην Πάρο χωρίς τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Σύμφωνα με το TLIFE ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα εδώ και κάποιες μέρες ζουν χωριστά ενώ μάλιστα η αθλήτρια έχει φύγει από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το ξέσπασμα – «Πραγματικά δεν έχω λόγια»

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξεφεύγουν από όλα με ένα ταξίδι στον «παράδεισο»

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Το βίντεο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από την ημέρα της στέψης – «What a Day»

Her News b