HerNews.gr
Social News

Dua Lipa: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ρομέν Γαβράς

Η Dua Lipa έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του ελληνικής καταγωγής συντρόφου της, Ρομέν Γαβράς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τη λεζάντα “joyeux anniversaireeeee bébé” που σημαίνει “Χρόνια πολλά μωρό μου” και μια τρυφερή φωτογραφία τους, η Dua Lipa ευχήθηκε στον σύντροφό της Ρομέν Γαβράς που έχει σήμερα 4 Ιουλίου τα γενέθλιά του και γίνεται 42 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η Dua Lipa δημοσιεύει κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό. Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και η τραγουδίστρια ανήρτησε τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι φαινόταν άνετο και χαρούμενο καθώς πόζαραν στις κάμερες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί, με την Dua Lipa να τον κοιτάζει συνεχώς και να του γελά.

«Η Dua και ο Romain γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες», είπε μια πηγή στη Sun εκείνη την εποχή.

«Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με τους στενούς κύκλους του άλλου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά.

«Η Dua ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρεις κάποιον που καταλαβαίνει τον κλάδο της. Νιώθει ότι ο Ρομέν το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι», πρόσθεσε.

Πριν από τον Γαβρά, η Dua Lipa έβγαινε με τον αδερφό των μοντέλων Gigi και Bella Hadid από το 2019 μέχρι τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2021.

Γρήγορα, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η τραγουδίστρια πυροδότησε φήμες ότι έβγαινε με τον Τρέβορ Νόα αφού εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με τον κωμικό πολλές φορές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάτοικος του Ματιού για τις εκκενώσεις: «Αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες»

Her News

H Τζούλια Νόβα ποζάρει με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl

Ελευθερία Ελευθερίου για Αλέξη Παππά: “Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν”

Her News b