HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη: H απάντησή της για τον δημόσιο θηλασμό – «Δεν με νοιάζει καθόλου. Κάψτε με στην πλατεία»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Γαλλική Ριβιέρα μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη και τον γιό της σε ένα χαλαρωτικό ταξίδι.

Στα καθημερινά στιγμιότυπα που ανέβαζε από το ταξίδι της, η Ιωάννα Τούνη, δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο θηλάζει το “Νουνίτο” σε δημόσιο χώρο σε κάποιο μαγαζί εστίασης στη Γαλλία, κάτι που προκάλεσε διφορούμενες αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Συγκεκριμένα, το Twitter ήταν αυτό που “πήρε φωτιά” από αρνητικά σχόλια, τα οποία κατέκριναν την Ιωάννα Τούνη που θήλαζε δημόσια τον γιό της. Ανάμεσα στα αρνητικά σχόλια όμως, υπήρχαν και εκείνοι που την “χειροκρότησαν” για τον ίδιο λόγο.

Το πρωί της Τρίτης 4/7 και αφού επέστρεψε πια στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακεντρεχή σχόλια που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ώπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

Τέλος, στο ίδιο βίντεο γράφει: «Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του».

Σε ένα επόμενο Instagram Story, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μερικά από τα αρνητικά σχόλια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: «Ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου είναι που έγινα μαμά σου»

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: “Μου λείπει πολύ ο Θέμος…”

HerNewskl

Σμαράγδα Καρύδη στο Night Out: Ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να δώσει ρόλο στον… σκύλο της!

Her News b