HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Βατίδου για Ηλία Κωνσταντίνου: «Τα δημοσιεύματα & οι φωτογραφίες είχαν βγει παλιά. Τώρα δεν υπάρχει κάποια σχέση»

Η κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” και η Τέρψη Μαντζουράτου συνάντησαν την Εύη Βατίδου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος ρώτησε την Εύη Βατίδου και για τον νέο της σύντροφο Ηλία Κωνσταντίνου, όπου έδωσε μια… αναπάντεχη απάντηση.

«Γυρνάω από την Κρήτη από διακοπές. Δεν υπάρχει κάποια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες είχαν βγει παλιά. Τώρα δεν υπάρχει κάποια σχέση», δήλωσε η Εύη Βατίδου.

Παρόλα αυτά μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος στην εκπομπή, ο Γρηγόρης Μπάκας ο οποίος ήταν μαζί με τη ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο, αποκάλυψε πως μαζί με την Εύη Βατίδου ήταν και ο Ηλίας Κωνσταντίνου και πως οι δυό τους πέταξαν μαζί από το Ηράκλειο στην Αθήνα, όμως η ίδια φαίνεται πως δεν θέλει να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα.

Να σημειωθεί πως και η Εύη Βατίδου αλλά και ο Ηλίας Κωνσταντίνου είχαν μιλήσει ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους, για τη γνωριμία τους, για τον κεραυνοβόλο έρωτα και για τη δυσκολία που υπάρχει λόγω απόστασης, ενώ μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν μαζί και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στις Κάννες.

Εύη Βατίδου για τον νέο της σύντροφο: «Καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Επίσημα στον ALPHA

Her News b

Όλγα Τρέμη για το διαζύγιό της: «Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο»

HerNews ka