HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννης Παπαζήσης: «Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τον γιό του αλλά και για το απωθημένο του που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική», εξομολογήθηκε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άτζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω», ενώ τόνισε πως ο περίγυρός του ήταν αυτός που στάθηκε εμπόδιο στο να φύγει στο εξωτερικό.

«Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα».

Αναφορικά με τον γιό του, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε ότι: «Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιστρέφει η Μαρία Ηλιάκη στην τηλεόραση;

Her News b

Μέγκι Ντρίο- GNTM 5: “Η Έλενα Γαλύφα δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Ιούνη”

HerNewskl

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι “το τώρα” και “το αύριο” της μόδας. Έχει μια καριέρα από δω μέχρι εδώ”

HerNewskl