HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: Τέλος η συνεργασία της με το Open – Που θα βρεθεί τηλεοπτικά;

Το τηλεοπτικό «θρίλερ» των τελευταίων εβδομάδων με πρωταγωνίστρια την Μπέττυ Μαγγίρα έφτασε στο τέλος του.

Η παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό αποτελούσε μήλο της Έριδος ανάμεσα στο OPEN και τον ΑΝΤ1, βρίσκεται οριστικά εκτός OPEN. 

Οι διαπραγματεύσεις της Μπέττυ Μαγγίρα με τους ανθρώπους του καναλιού αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, όμως, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Εκτός η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού, στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες αναφορικά με ζητήματα περιεχομένου και προσώπων.  

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα «διαζύγιο», όπως όλα δείχνουν». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Her News

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου – Δεν υπάρχει ηλικία στο τι σε γεμίζει

Her News

Σταύρος Γιαννόπουλος: Ο Έλληνας πυροσβέστης που φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών

HerNews ka