HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά για τον δημόσιο θηλασμό της Ιωάννας Τούνη: «Ενοχλεί ότι είναι μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα»

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη από το ταξίδι της στην Γαλλική Ριβιέρα, που θήλαζε τον γιό της σε δημόσιο χώρο με αποτέλεσμα να λάβει πολλά αρνητικά και υβριστικά σχόλια.

Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια έγιναν στο Twitter με διάφορους να υποστηρίζουν ότι “πρέπει να βάλει μια πετσέτα από πάνω για να καλύψει το στήθος της” και άλλοι να λένε πως εκμεταλλεύεται το παιδί της για δημοσιότητα.

Αμέσως μετά τη δική της απάντηση, έλαβε υποστηρικτικά μηνύματα  από διάφορους ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο. 

«Ώπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Story της.

Θέση πήρε και η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τετάρτης 5/7 όπου ανέδειξε το θέμα και την απάντηση της Ιωάννας Τούνη μέσα από την εκπομπή της.

«Πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια έγιναν, όχι γιατί θηλάζει δημόσια, αλλά γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρύψει κάτι. Ενοχλεί ότι είναι μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα και κάνει αυτό που κάνει. Είναι μια προσωπική απόφαση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει.

Το πρόβλημα εδώ δεν είναι μόνο ο δημόσιος θηλασμός, είναι τα πονηρά, πρόστυχα σχόλια για μια γυναίκα που θηλάζει, που εκείνη την ώρα ταΐζει το παιδί της και εσείς βλέπετε κάτι σεξουαλικό, βλέπεις περισσότερο στήθος. Αυτή η σύνδεση, ανάμεσα σε παιδί και μαμά είναι μοναδική. Όταν σκέφτεσαι κάτι άλλο, όταν βλέπεις μαμά να θηλάζει κάτι δεν πάει καλά», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Ιωάννα Τούνη: H απάντησή της για τον δημόσιο θηλασμό – «Δεν με νοιάζει καθόλου. Κάψτε με στην πλατεία»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Πάνος Κιάμος έβαλε φωτιά στο J2US-Έκλεισε η φωνή του Κοκλώνη από το πολύ τραγούδι

Her News

Ελένη Μενεγάκη: “Δεν σας φορτίζουν; Εγώ δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ”

HerNewskl

Νίκος Πολυδερόπουλος για τον ρόλο του στο “Τατουάζ”: «Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Μια φορά μπήκα στο ασανσέρ και μια κυρία άρχισε να ουρλιάζει»

HerNews ka