HerNews.gr
DECORNEWS

Ποια είναι τα πιο φιλόξενα χρώματα για το 2024; – 5 αποχρώσεις για να δημιουργήσετε πιο φιλικούς εσωτερικούς χώρους

Μερικά χρώματα απλώς κάνουν το σπίτι σας πιο φιλόξενο από άλλα. Απλώς σας προσκαλούν μέσα και μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας στον πιο ξένο χώρο.

 Οι ειδικοί στα χρώματα έχουν υποστηρίξει εδώ και καιρό τα οφέλη που μπορεί να έχει το σωστό χρώμα στα συναισθήματά μας, την παραγωγικότητα και την ικανότητά μας να συνδεόμαστε μεταξύ μας. 

Για να κατανοήσετε ποια χρώματα θα θεωρηθούν τα πιο φιλόξενα για το 2024, πρέπει να εμβαθύνετε στις επερχόμενες χρωματικές τάσεις . Αρχίζουμε να βλέπουμε αποχρώσεις όπως το κίτρινο του ήλιου και το μπορντό, αλλά πώς ταιριάζουν στο πώς εξελίσσονται κινήσεις όπως το minimaluxe

Δεν αποτελεί έκπληξη, όταν πρόκειται για χώρους διασκέδασης, αναζητάτε πιο ζεστούς τόνους, αν και νέοι τρόποι εργασίας με ψυχρότερους τόνους μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό και γαλήνιο καλωσόρισμα.   

1. Ροζ με κόκκινες αποχρώσεις

ροζ κουζίνα με ροζ στην οροφή και στους τοίχους

Τολμηρό και ελκυστικό, μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική σχεδιαστική επιλογή στην αρχή, αλλά στην πράξη, λειτουργεί για να ενεργοποιήσει και να ζωντανέψει τους χώρους.

2. Λευκό με γκρί και κίτρινο

λευκό υπνοδωμάτιο με λευκό κρεβάτι και γκρι καρέκλες με έμφαση

Όπως έχει δείξει το minimaluxe, το λευκό έχει τη δική του ζωή. Επιλεγμένο με σύνεση, είναι ζεστό, καταπραϋντικό και ναι, θεωρείται φιλόξενο. Η σωστή απόχρωση του λευκού μπορεί να προσφέρει τον τέλειο καμβά για πιο εκφραστικά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως έργα τέχνης και ταπετσαρίες. Το κόλπο για να κάνετε μια λευκή κρεβατοκάμαρα – ή ακόμη και οποιοδήποτε δωμάτιο – να είναι φιλόξενο είναι να βρείτε έναν πίνακα λευκό με γκρι και κίτρινους τόνους. Στη vipart.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από επιλογές σε καμβάδες!

3. Inky Blue

σκούρο μπλε σαλόνι με σκούρο μπλε καναπέ

Να είστε γενναίοι με τις επιλογές σας επιλέγοντας πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το inky blue. Μεταφέρετε τους καλεσμένους σας και τον εαυτό σας σε ένα νέο μέρος μέσα από αυτό το γαλήνιο χρώμα. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πιο σκούρα μπλε μπορούν να ενθαρρύνουν συναισθήματα αυτοπεποίθησης και ηρεμίας, ενισχύοντας την ανάγκη επιλογής χρώματος.

4. Φασκόμηλο πράσινο

φασκόμηλο πράσινο τραπεζαρία με μοντέρνα στρογγυλή τραπεζαρία

Υπάρχουν πολλά χρώματα που συνδυάζονται με το πράσινο φασκόμηλο , γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλής απόχρωση. Αλλά έχει επίσης μια καταπραϋντική φύση και αυτή η απαλή απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός σχεδίου που καλωσορίζει και ηρεμεί εξίσου τις αισθήσεις. 

5. Πορτοκαλί Hermes

φωτεινή πορτοκαλί μπροστινή πόρτα που οδηγεί σε μια μοντέρνα είσοδο

Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία, όπως φαίνεται από αυτή τη ζωντανή μπροστινή πόρτα με μια φιλόξενη και αινιγματική απόχρωση, το πορτοκαλί Hermes ( πήρε το όνομά του από τον οίκο μόδας που το χρησιμοποιεί στην επωνυμία του). Αυτό είναι ένα χρώμα που παντρεύει όλη τη χαρά και τη θετικότητα του κίτρινου με τη θερμότητα και τη δημιουργικότητα του πορτοκαλιού. 

Ποιο χρώμα μπορεί να κάνει αυτόματα το σπίτι σας να δείχνει πιο luxury;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Trends καλοκαιρινής διακόσμησης – Όλα όσα θα δούμε

Her News

Χειμερινές διακοπές σε δεντρόσπιτο στην Πελοπόννησο

Her News

Οργάνωση ντουλάπας για το χειμώνα: Συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια

Her News