HerNews.gr
BRIDE NEWS

Οι 3 καλύτερες χρωματικές παλέτες για έναν γάμο του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς μήνες του χρόνου για έναν γάμο. Κι είναι απολύτως λογικό γιατί τα ζευγάρια ανταγωνίζονται διαρκώς για τις ημερομηνίες γάμου κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Υπάρχει μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα που συνδέεται με αυτόν τον Οκτώβριο, η οποία σας βοηθά να ενισχύσετε τη χαρούμενη διάθεση στο πάρτι σας.

Οι λαμπερές αποχρώσεις που εμφανίζονται σε εξωτερικούς χώρους τον Οκτώβριο δίνουν πολλές επιλογές στα ζευγάρια που θα πραγματοποιήσουν τώρα τον γάμο τους. Οι έντονες πορτοκαλί, βαθύ κόκκινο και χρυσοκίτρινες αποχρώσεις ταιριάζουν με το εποχιακό φόντο και φαίνονται εντυπωσιακές  σε έναν χώρο γάμου, ενώ το σκούρο πράσινο αντικατοπτρίζει τους λόφους ενός αμπελώνα. Ανεξάρτητα από το πού σκοπεύετε να παντρευτείτε, οι διαχρονικοί χρωματικοί συνδυασμοί όπως το μαύρο και το άσπρο θα λειτουργούν πάντα για έναν γάμο του Οκτωβρίου.

Σχεδιάζετε έναν γάμο τον Οκτώβριο και θέλετε να επιλέξετε την παλέτα χρωμάτων σας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Βουργουνδί για γάμο 

Αυτή η κόκκινη – μοβ απόχρωση συντονίζεται με την εποχή και θα τονίσει επίσης τη σχέση σας με τον ρομαντισμό, σύμφωνα με τον διοργανωτή γάμων Jung Lee. Δεδομένου ότι το μπορντό είναι ένα τολμηρό χρώμα, λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μαύρο και χρυσό, ή συμπληρωματικά χρώματα, όπως ροζ και κόκκινο. Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε το νυφικό σας με γόβες σε αυτό το χρώμα, αλλά και κοσμήματα στην ίδια απόχρωση. 

Για τη διακόσμηση, ο Lee σας ενθαρρύνει να στολίσετε τον χώρο σας με άφθονα λουλούδια και φύλλα σε μπορντό χρώμα. Προσθέστε μπορντό ντάλιες και φύλλα βελανιδιάς στη νυφική σας ανθοδέσμη.

Πράσινο του δάσους

Ανεξάρτητα από το αν τα δέντρα του χώρου σας έχουν αρχίσει να αλλάζουν χρώματα ή όχι, το πράσινο του δάσους είναι μια κατάλληλη απόχρωση για έναν γάμο του Οκτωβρίου. Η ενσωμάτωση αυτής της βαθιάς απόχρωσης στην παλέτα σας είναι ιδανική για γάμους με περισσότερη βοτανική αισθητική, ειδικά αν η εκδήλωσή σας πραγματοποιείται σε κήπο ή αμπελώνα. Επιπλέον, το πράσινο του δάσους συμβολίζει την ανάπτυξη, την ανανέωση και την ισορροπία. Οπότε καθιστά αυτό το χρώμα μια σημαντική επιλογή για μια γιορτή όπως ο γάμος. Ένας συνδυασμός πράσινου και λευκού του δάσους είναι μια δυνατή σχεδιαστική επιλογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες φθινοπωρινές αποχρώσεις, όπως χρυσό και κίτρινο.

Μαύρο και άσπρο

Το ασπρόμαυρο είναι ένας κλασικός συνδυασμός που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ζευγάρια όλο τον χρόνο, αλλά οι ειδικοί μας συμφωνούν ότι δημιουργεί ένα εκπληκτικό φόντο για έναν γάμο του Οκτωβρίου. Επιπλέον, αυτή η διαχρονική παλέτα είναι ιδανική για κάθε αισθητική, είτε είστε παραδοσιακή, μοντέρνα ή μινιμαλιστική, και λειτουργεί εξίσου καλά σε όλους τους χώρους. Σκεφτείτε εξάλλου πόσο ωραία δένει το λευκό νυφικό σας με το μαύρο κοστούμι του γαμπρού. Επίσης σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση επιλέξτε πιάτα, κεριά και λουλούδια σε λευκούς τόνους και συνδυάστε με μαύρες καρέκλες.

Γαμήλια τούρτα: Βρείτε την ιδανική για τον γάμο σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εναλλακτικές ιδέες για το πέταγμα της ανθοδέσμης

Her News

Βάπτιση: Το ιδανικό ντύσιμο για τη νονά!

Her News

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στον μήνα του μέλιτος σας

HerNews ka