HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πώς να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας

Είτε ονειρευόσασταν το νυφικό σας από τα πέντε σας και ξέρετε τις ακριβείς προδιαγραφές που θέλετε για αυτό μέχρι την τελευταία πινελιά, είτε δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι που ήρθε η πρόταση γάμου από τον μελλοντικό σας σύζυγο, εμείς εδώ σε έχουμε καλύψει για το πώς να διαλέξετε νυφικό.

Το να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας μπορεί να είναι αγχωτικό. Εξάλλου, πιθανότατα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά και είναι το πιο ακριβό ρούχο που θα έχετε ποτέ. Ανεξάρτητα όμως από τον προϋπολογισμό σας, το προσωπικό σας στιλ ή το χρονοδιάγραμμα, αυτές οι συμβουλές για αγορές νυφικών εγγυημένα θα σας βοηθήσουν να βρείτε το φόρεμα των ονείρων σας.

Κάντε έρευνα για να βρείτε αυτό που σας αρέσει

Κόψτε σελίδες από περιοδικά, κάντε κλικ στις μπουτίκ νυφικών στο διαδίκτυο, εξερευνήστε στο Pinterest και δείτε τι φορούν οι νύφες για να δημιουργήσετε ένα οπτικό αρχείο με τα αγαπημένα σας φορέματα. Στη συνέχεια σκεφτείτε αν θέλετε δαντέλα, πέρλες και γενικά ποιο στιλ σας αρέσει πιο πολύ. 

Να είστε ανοιχτές σε προτάσεις

Οι σύμβουλοι νυφικών θα σας πουν ότι βλέπουν συνεχώς γυναίκες να έρχονται με μια συγκεκριμένη ιδέα για το τι θέλουν για ένα φόρεμα, μετά να το δοκιμάζουν και στο τέλος καταλήγουν με κάτι εντελώς διαφορετικό. Να έχετε λοιπόν ανοιχτό μυαλό όταν πάτε για να βρείτε το νυφικό σας. Μπορεί να βρείτε το φόρεμα των ονείρων σας εκεί που δεν το περιμένετε.

Προετοιμαστείτε για το σωστό μέγεθος

Το μέγεθος του νυφικού σας θα είναι συχνά ένα έως δύο νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε στα κανονικά σας ρούχα. 

Επίσης είναι σημαντικό να πάρετε πράγματι ένα νυφικό που θα σας κάνει. Ακόμα κι αν σκοπεύετε να χάσετε βάρος πριν από τη μεγάλη μέρα, ψωνίστε το νυφικό στο σημερινό σας μέγεθος. Είναι πιο εύκολο να το μαζέψετε αν αδυνατίσετε μετά.

Προνοήστε από νωρίς

Πολλά νυφικά χρειάζονται τέσσερις έως οκτώ μήνες για να είναι έτοιμα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον χρόνο που θα χρειαστεί για αλλαγές και αξεσουάρ. Αλλά δεν χρειάζεται να ψωνίσετε το νυφικό σας ένα χρόνο πριν, γιατί τότε μπορεί να είναι εκτός μόδας, όταν έρθει ο γάμος σας ή να βρείτε αυτό που σας αρέσει ακόμα πιο κοντά στην ημερομηνία.

Tips για τα τέλεια νυφικά εσώρουχα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Λίστα καλεσμένων γάμου: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με μια ειδικό

Vip Group

Τι να φορέσω σε μία pre wedding φωτογράφιση;

Her News

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα γάμου: Η συλλογή 2023 του Atelier Rene θα σε εντυπωσιάσει!

Her News