HerNews.gr
Health

Clearcorrect: Οι καλύτεροι ορθοδοντικοί νάρθηκες από την Straumann Group Brand που θα σου χαρίσουν το πιο όμορφο χαμόγελο

Με τα σιδεράκια να αποτελούν πλέον.. “παρελθόν”, οι ορθοδοντικοί νάρθηκες της Clearcorrect υπόσχονται να σου χαρίσουν το πιο όμορφο χαμόγελο με απλά βήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα (σε σχέση με τον χρόνο που απαιτούν τα σιδεράκια).

Αξίζει να σημειωθεί πως Ελβετική Straumann Group Brand, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες για ορθοδοντικούς νάρθηκες στον κόσμο. Το υλικό είναι ό,τι καλύτερο ποιοτικά κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ο ορθοδοντικός νάρθηκας είναι τριπλός για καλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα στον ασθενή. 

Πως δουλεύει η Straumann Group Brand

Αρχικά ο ασθενής κλείνει ένα ραντεβού με έναν οδοντίατρο συνεργαζόμενο με την εταιρία. Στο ραντεβού ο οδοντίατρος θα πρέπει να σκανάρει τις γνάθους του ασθενούς και τον βγάζει 8 συγκεκριμένες  φωτογραφίες. Τα αρχεία αποστέλλονται στο τμήμα επεξεργασίας στην Ελβετία και σε τρεις ημέρες η εταιρία αποστέλλει το σχέδιο θεραπείας στον οδοντίατρο. Στο σχέδιο θεραπείας αναφέρεται επίσης η χρονική διάρκεια της θεραπείας όπως και το τελικό κόστος αυτής.

Εκεί ο ασθενής μπορεί να βλέπει σε animation την εξέλιξη της θεραπείας του ανά μήνα. Το πως δηλαδή, θα είναι τα δόντια του κάθε μήνα.

 Ο κάθε ασθενής αλλάζει κάθε δυο εβδομάδες τα ναρθηκάκια του. Η μετακίνηση των δοντιών κρατάει γύρω στις 3 με τέσσερις ημέρες. Μετά τα δόντια και η γνάθος “ξεκουράζονται”.

Τα ορθοδοντικά ναρθηκάκια, ο ασθενής πρέπει να τα φοράει κάθε μέρα για 22 ώρες. Μπορεί να τα βγάλει για να φάει και για να βουρτσίσει τα δόντια του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ClearCorrect (@clearcorrect)

Πως καθαρίζουμε τους ορθοδοντικούς νάρθηκες;

Για να καθαρίσουμε τα ναρθηκάκια μας, τα βουρτσίζουμε είτε με ειδικό αφρό ή με την οδοντόκρεμα και την οδοντόβουρτσά μας.

Πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο μια θεραπεία;

6 μήνες, 1 χρόνο και 1,5 χρόνο είναι οι πιο συνηθισμένες θεραπείες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι ορθοδοντικοί νάρθηκες μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες. Από ηλικία 15 ετών μέχρι 65 ετών καθώς είναι διαφανές και δεν υπάρχει αισθητικό θέμα.

Θοδωρής Χατζηανδρέου

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Αγοράς Clearcorrect – Straumann Group Brand

Website

 

 

 

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τελικά επιτρέπεται το κολύμπι αμέσως μετά το φαγητό;

Her News

Μήπως χρειάζεσαι αποτοξίνωση; – Όταν το σώμα προειδοποιεί πως κάτι συμβαίνει

Her News

Πονοκέφαλος: Μάθε να ξεχωρίζεις τα είδη του

Her News b