HerNews.gr
Beauty

4 Σπιτικές θεραπείες για τους μαύρους κύκλους

Αν έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας μπορεί να σημαίνει ότι έχετε πολύ άγχος, δεν κοιμάστε καλά ή δεν ξεκουράζεστε. Οι μαύροι κύκλοι γενικά δείχνουν πολλά για την υγεία, τον τρόπο ζωής και τη ρουτίνα σας.

Αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, όχι μόνο θα έχετε μια πιο θαμπή επιδερμίδα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Σίγουρα τα προϊόντα με βάση τα χημικά βοηθούν στην απαλλαγή τους, υπάρχουν όμως και πολλοί φυσικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν.

Παραθέτουμε μερικές εύκολες και εφικτές θεραπείες στο σπίτι για να σας διευκολύνουμε ώστε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

1. Ντομάτες

Οι ντομάτες είναι μια εξαιρετική λύση για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους. Μια ντομάτα βοηθά φυσικά στη μείωση των μαύρων κύκλων. Κάνει το δέρμα απαλό και ελαστικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό ντομάτας με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Το απλώσετε κάτω από τα μάτια σας και το αφήνετε για περίπου 10 λεπτά. Μετά ξεπλένετε με νερό. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Σε καθημερινή βάση μπορείτε επίσης να πίνετε χυμό ντομάτας αναμεμειγμένο με λίγο χυμό λεμονιού και φύλλα μέντας για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

2. Τριμμένες πατάτες

Τρίψτε λίγη ωμή πατάτα και αφαιρέστε το χυμό της. Τώρα πάρτε ένα βαμβάκι και μουλιάστε το στο χυμό της πατάτας. Κλείστε τα μάτια σας και τοποθετήστε αυτές τις μπάλες από βαμβάκι στα μάτια σας. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτουν ολόκληρους τους μαύρους κύκλους σας. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό!

3. Κρύα φακελάκια τσαγιού

Μια άλλη απλή τεχνική για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους είναι να χρησιμοποιείτε κρύα φακελάκια τσαγιού. Μουλιάστε ένα φακελάκι τσαγιού κατά προτίμηση ένα χαμομήλι ή φακελάκια πράσινου τσαγιού σε νερό. Ψύξτε το βάζοντάς το για λίγο στο ψυγείο. Τώρα, τοποθετήστε τα πάνω από τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το σπιτικό φάρμακο σε τακτική βάση για να δείτε σημαντική διαφορά.

4. Αμυγδαλέλαιο

Τα αμύγδαλα είναι γεμάτα με βιταμίνη Ε και το λάδι τους λειτουργεί ως μαλακτικό που βοηθά στο να γίνει το δέρμα ελαστικό. Απλώς απλώστε λίγο αμυγδαλέλαιο στους μαύρους κύκλους σας και κάντε απαλό μασάζ. Αφήστε το όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

Μικρά μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Megan Fox: Έκανε το πιο στυλάτο 3D μανικιούρ του καλοκαιριού!

HerNewskl

Επιδερμικός φραγμός: Πώς θα καταλάβετε αν έχει καταστραφεί;

HerNewskl

Light Grey Manicure: Βρήκαμε το πιο κομψό μανικιούρ για την άνοιξη

HerNewskl