HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Δημιούργησε τη νέα τάση cold plunge!

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber έχει γίνει ένα αληθινό πρότυπο για την περιποίηση του σώματος, και τον τελευταίο καιρό μοιράζεται όλο και περισσότερα tips όπου ανάμεσα σε αυτά είναι είναι το “cold plunge” ή ψυχρή βύθιση, ένα trend που κερδίζει όλο και περισσότερη δημοτικότητα.

Hailey Bieber

Η τάση #coldplunge έχει γίνει viral με πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, όπου βλέπουμε άτομα να βυθίζονται σε παγωμένο νερό. Παρόλο που η παράδοση της ψυχρής βύθισης χρονολογείται από την αρχαία Ρώμη, αυτή η συνήθεια επανήλθε με την πρώτη celebrity που την δοκίμασε, την Χέιλι Μπίμπερ.

Hailey Bieber: Δημιούργησε τη νέα τάση cold plunge!

Η ψυχρή βύθιση είναι μέρος της ψυχρής υδατοθεραπείας, μια πρακτική που περιλαμβάνει την εμβάπτιση σε κρύο νερό με σκοπό να επιτύχει οφέλη για την υγεία. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στάνταρ θερμοκρασίες για τις ψυχρές βυθίσεις και οι θερμοκρασίες ποικίλλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Τα οφέλη της βύθισης σε κρύο νερό είναι ακόμη ασαφή, αλλά οι αθλητές που θέλουν να μειώσουν τον μυϊκό πόνο μετά την προπόνηση ή όσοι αναζητούν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μπορεί να βρουν την ψυχρή βύθιση ελκυστική.

Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στη σφριγηλότητα του δέρματος και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, οι ψυχρές βουτιές μπορεί να έχουν θετική επίδραση στη διαχείριση του στρες, με μια πρόσφατη μελέτη να υποδεικνύει χαμηλότερα επίπεδα στρες και αυξημένη γενική ευεξία μετά από χειμερινά θαλάσσια μπάνια.

Hailey Bieber: Φοράει διαμάντια αξίας πάνω από 360.000 δολάρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mermaid Nails: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το manicure του 2023

HerNewskl

Mocha Manicure: Το φθινοπωρινό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια!

HerNewskl

Ο απόλυτος οδηγός για το έλαιο αργκάν

Her News