HerNews.gr
Beauty

Victoria Beckham: Το μυστικό της για ξεκούραστα μάτια

Η Victoria Beckham ήταν πάντα ένα σύμβολο ομορφιάς και στιλ. Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας και Βρετανίδα σταρ είναι συχνά πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά της για το νεανικό και λαμπερό δέρμα που έχει. Τώρα μάθαμε και ποιο τι κάνει για να έχει πιο ξεκούραστα μάτια!

Συγκεκριμένα η Victoria Beckham αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας της. Σύμφωνα με την ίδια η νυχτερινή της ρουτίνα είναι να ολοκληρώνει την περιποίηση της και να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Της αρέσει να πίνει ένα ποτήρι κρασί στο μπάνιο και να διαβάζει ένα καλό βιβλίο. Μάλιστα ένα από τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Victoria Beckham είναι οι μάσκες ματιών. Αυτό είναι και το μυστικό της για να αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια μετά από μια κουραστική μέρα. 

Η μάσκα ματιών που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham

Χρησιμοποιεί μια μάσκα ματιών που είναι γεμάτη με εξαιρετικά καταπραϋντικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το οποίο προσφέρει έντονη ενυδάτωση. Περιέχει και ρετινόλη, η οποία αναζωογονεί το δέρμα και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Επιπλέον, ένα ισχυρό σύμπλεγμα πεπτιδίων στη φόρμουλα λειτουργούν για να συσφίξουν και να απαλύνουν το δέρμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ οι βιταμίνες βοηθούν στον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι πιο λαμπερά και πιο ενυδατωμένα μάτια, με ελάχιστες λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Μικρά μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να ξυρίσετε την περιοχή του μπικίνι σας για λείο δέρμα χωρίς σημάδια

HerNews ka

Τελετή της Στέψης: H δροσερή εμφάνιση της εγγονής του John Biden, Finnegan

HerNewskl

Cosy blonde: Αυτό είναι το πιο low-maintenance ξανθό για τον χειμώνα!

HerNewskl