HerNews.gr
Ελλάδα

Καύσωνας: Ανυπόφορη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας – Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ειδικά το μεσημέρι γίνεται ανυπόφορη, ενώ έκτακτη σύσκεψη γίνεται στο υπουργείο Εργασίας για τον καύσωνα.

Ακραία φαινόμενα, με καύσωνα διαρκείας, θα έχει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό των επόμενων ημερών, ο καύσωνας καλύπτει τις ακτές της Αφρικής και τη Δυτική και Κεντρική Μεσόγειο, συνοδεύεται από πολύ θερμές αέριες μάζες και επεκτείνεται σταδιακά ανατολικότερα και προκαλεί συνθήκες καύσωνα από την Τετάρτη έως και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.Καύσωνας: Έτσι θα δροσιστούμε αν δεν ανοίξουμε κλιματιστικό -  Aftodioikisi.gr

 

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες είναι ανυπόφορη, καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και οι πολίτες αναζητούν ανάσες δροσιάς αλλά και τρόπους για να προστατευτούν.

Καπέλα, νερό και ομπρέλες είναι κάποια από τα μέσα που χρησιμοποιούν προκειμένου να προστατευθούν.

Στα ΜΜΜ η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς υπάρχει πολύωρη αναμονή κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ σε κάποιες στάσεις δεν υπάρχει καν σκίαστρο. Η αναμονή, όπως παρατηρούν οι πολίτες, μπορεί να φτάσει και την 1 ώρα.

Καύσωνας από την Αφρική θα σαρώσει την Ευρώπη: Στα ύψη οι θερμοκρασίες και  στην Ελλάδα - Η πρόγνωση Μαρουσάκη | Έθνος

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή, έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για τον καύσωνα και συζητούνται μέτρα προστασίας των εργαζομένων, από την θερμική καταπόνηση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών  των επόμενων ημερών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά στη Φυλή: Άνδρας προσπαθεί να σώσει ζώα – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

HerNews ka

Γλυκά Νερά: Αθώος o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη μητέρα του – Τι αναφέρει ο πατέρας της Καρολάιν

HerNews ka

Απόψε κάνε μια ευχή: Έρχεται βροχή απο πεφταστέρια το βράδυ

Her News