HerNews.gr
Social News

Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στο Shopping Star – Οι ευχαριστίες στο κανάλι

Η Βίκυ Καγιά μετά από 7 ολόκληρα χρόνια “κλείνει” τον μεγάλο κύκλο του “Shopping Star” με τον δικό της μοναδικό τρόπο, καθώς ανέβασε ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις καλύτερες και πιο αστείες στιγμές της στην εκπομπή.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Βίκυ Καγιά ευχαριστεί το κανάλι, τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της που δούλεψαν μαζί για 7 χρόνια και έκαναν καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Shopping Star - 8.12.2016 - Επεισόδιο 14 - YouTube

“I will always love you  @shoppingstartv ! Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ολα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv  για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν!”, γράφει η Βίκυ Καγιά στη λεζάντα του βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Twitter: Ο Μασκ εισάγει το «μπλε τικ» των διασήμων για όσους πληρώνουν

Her News

H Kim Kardashian είναι και επισήμως single

HerNewskl

Serena Williams: Καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον Alexis Ohanian – Το ιδιαίτερο βίντεο της ανακοίνωσης

HerNews ka