HerNews.gr
Social News

H Kim Kardashian είναι και επισήμως single

kardashian

H Kim Kardashian δεν ειναι πλέον ζευγάρι με τον Kanye West.

H ίδια ζήτησε να είναι single με βάση τον νόμο μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιό της με τον Kanye West.

Έτσι, το δικαστήριο λίγες μέρες πριν έκανε αποδεκτό το αίτημα της. Ωστόσο, η αίτηση διαζυγίου είχε πραγματοποιηθεί από τον Φεβρουάριο του 2021.  Η οικογενειακή της κατάσταση ήδη έχει αλλάξη αν και στη δίκη ο πρώην σύζυγό της δεν θέλησε να εμφανιστεί. 

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει με τις πιο καλές προθέσεις το 2012. Στη συνέχεια παντρέυτηκαν το 2014 ενώ έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2χρονο Psalm. Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο Kanye West θέλησε να βάλει ποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής. Εκείνος έδωσε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική του ζωή στον αέρα. 

Kim Kardashian-hernews

Η Kim Kardashian αναφέρθηκε σε διπολική διαταραχή για εκείνον και είχε δηλώσει ανοιχτά πως θέλει οι fans της να τη στηρίζουν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα τους. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Επιθυμώ πολύ να χωρίσω. Ζήτησα στον Kanye να κρατήσουμε τη διαδικασία μυστική αλλά δεν το έκανε και δημοσιεύει στα social media πολύ παραπληροφόρηση για τα οικογενειακά μας ζητήματα και τον τρόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά, κάτι που μου έχει προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση. Πιστεύω ότι εάν το δικαστήριο δώσει τέλος στην οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχτεί ότι η σχέση μας έχει τελειώσει και να προχωρήσει μπροστά σε ένα καλύτερο μονοπάτι που θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας ειρηνικά”.

Kim Kardashian-hernews

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξηγεί τι σημαίνει το logo του Ιδρύματός της “Ioanna Paliospirou Foundation”

HerNews ka

Μαρία Καβογιάννη: “Tο δράμα το ζούμε στην εποχή μας με κάποιον τρόπο το ξέρουμε καλύτερα”

HerNewskl

Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδη: Ποιος είναι ο σύντροφός της

Her News