HerNews.gr
Μόδα

Beach outfit: Όλα τα ρούχα παραλίας που θα χρειαστείτε

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για το beach outfit και έχει έρθει η ώρα να βγάλετε τα αγαπημένα σας ρούχα παραλίας από την ντουλάπα σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Αυτό το άρθρο είναι ιδανικό για εσάς, αφού σας έχουμε μια λίστα με όλα τα μαγιό, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα χρειαστείτε.

Οι απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν, οπότε ας ξεκινήσουμε γιατί θέλουμε να παίξουμε στο νερό και να νιώσουμε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά μας το συντομότερο δυνατό.

Ποια είναι τα γυναικεία ρούχα για ένα beach outfit;

Beach outfit χωρίς μαγιό δεν γίνεται, αλλά δεν είναι το μόνο που θα χρειαστείτε. Φέτος οι τάσεις της μόδας θέλουν να συνδυάσετε το αγαπημένο σας μπικίνι με ένα λευκό λινό κατά προτίμηση πουκάμισο ή με το κλασικό παρεό. Για ένα summer look που θα εντυπωσιάσει το τζιν σορτς αποτελεί σταθερή αξία.

Να μην ξεχνάτε πάντα ότι ο σκοπός σας είναι να μένετε δροσερές και προφυλαγμένες από τον ήλιο, για να μην καείτε. Οπότε επιλέξτε αέρινα και δροσερά υφάσματα. Επίσης φροντίστε ό,τι φοράτε να είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις. Το λευκό είναι ιδανικό γιατί φαίνεται τόσο τέλειο, ειδικά αν έχετε μαυρίσει. Επίσης, το τιρκουάζ, το πράσινο της θάλασσας, και το κίτρινο του ήλιου, είναι φανταστικές επιλογές επειδή αντανακλούν τα χρώματα που βρίσκονται φυσικά σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό. 

Τι αξεσουάρ μπορείτε να φορέσετε στην παραλία;

Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για ένα beach outfit είναι ένα υπέροχο καπέλο. Επιλέξτε ένα με φαρδύ γείσο που θα καλύπτει τον λαιμό και τα αυτιά σας. Βέβαια να μην ξεχνάμε ποτέ και τα γυαλιά ηλίου. Υπάρχουν πολλά όμορφα μοντέλα που είναι μόνο για μόδα. Η παραλία είναι ένα μέρος όπου θα είστε πραγματικά εκτεθειμένες στον ήλιο. Επομένως, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε ένα στιλ γυαλιών ηλίου που είναι καλής ποιότητας. Μάλιστα, υπάρχουν είδη γυαλιών ηλίου που είναι και της μόδας και προσφέρουν υψηλή προστασία. Τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνετε οικονομία. 

Τα κολιέ, τα βραχιόλια ποδιών και τα σκουλαρίκια από κοχύλι είναι ιδανικά για το ντύσιμο στην παραλία. Θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας μια υπέροχη τσάντα θαλάσσης. Τα έντονα χρώματα συχνά βοηθούν να δώσετε χρώμα στο ντύσιμό σας και φαίνονται όμορφα. Αλλά αν είστε petite, σκεφτείτε ότι αν θα επιλέξετε κάθετες ρίγες, θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ψηλή.

Τι παπούτσια πρέπει να φορέσετε;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι πρέπει να φοράτε παπούτσια με τα οποία μπορείτε να περπατάτε άνετα σε ανώμαλο έδαφος και στην άμμο.  Επιπλέον, σκεφτείτε το ντύσιμό σας. Οι σαγιονάρες μπορούν να κάνουν ένα υπέροχο beach outfit για την παραλία. Ταιριάζουν σίγουρα με όλα τα μαγιό σας και τα αξεσουάρ κι είναι ευκολοφόρετες.

Το καλοκαιρινό street style έχει αθλητική διάθεση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Mariposa Κρεμλίδου: H Ελληνίδα που “ρίχνει” το Instagram με τη συλλογή Kemi

Her News

Μαρία Κορινθίου: Φόρεσε το λευκό χρώμα που κολακεύει τις καμπύλες

HerNewskl

Victoria’s Secret: H νέα καμπάνια της ενώνει ξανά τα αγαπημένα μας super models

HerNewskl