HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Υιοθέτησε το πιο ινσταγκραμικό μανικιούρ

Δούκισσα Νομικού-hernews

Η Δούκισσα Νομικού προτιμά τις κλασικές και κομψές επιλογές για το μανικιούρ και το πεντικιούρ της. Οι επιλογές της ακολουθούν την τάση του “quiet luxury”, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα πολυτέλειας με διακριτικό τρόπο.

Πρόσφατα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε τις επιλογές της για το μανικιούρ και το πεντικιούρ της. Το στυλ της Δούκισσας Νομικού στο μανικιούρ και το πεντικιούρ παραμένει πιστό στην τάση του “quiet luxury”. Επιλέγει ένα απαλό ροζ χρώμα στα νύχια της, το οποίο είναι τόσο διακριτικό που μετά βίας ξεχωρίζει. Το χρώμα αυτό διατηρείται ομοιόμορφο στο μανικιούρ και το πεντικιούρ, δημιουργώντας ένα συνολικά εναρμονισμένο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η φροντίδα των νυχιών παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς τα κοντά και περιποιημένα νύχια προσδίδουν μια επιπλέον διάσταση στο αποτέλεσμα και στην αίσθηση της πολυτέλειας.

Δούκισσα Νομικού: Υιοθέτησε το πιο ινσταγκραμικό μανικιούρ

Το επιλεγμένο χρώμα είναι πολυχρηστικό για το μανικιούρ, καθώς ταιριάζει με πολλά στυλ και χρώματα. Ιδιαίτερα ταιριάζει με το κομψό σύνολο “deux piece” σε χρώμα άμμου και τα χρυσά κοσμήματα που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού, δημιουργώντας ένα συνολικό αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα.

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού: Τόλμησε το padded headband trend!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shay Mitchell: Τόλμησε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που θυμίζει.. Kris Jenner

HerNews ka

Naomi Watts: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl

Hair hangover: Πώς να το αντιμετωπίσεις άμεσα;

HerNewskl