HerNews.gr
Μόδα

Jumpsuits: Οι πιο ωραίοι συνδυασμοί για μια ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ιδανικό ρούχο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Με αυτή έχετε ένα σχεδόν έτοιμο σύνολο, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε πώς να συνδυάσετε την μπλούζα με ένα παντελόνι.

Ειδικά για το καλοκαίρι η ολόσωμη φόρμα είναι must για ένα office look ή αν είστε καλεσμένη σε γάμο. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια οι jumpsuits μετατρέπονται πολύ εύκολα από πρωινά outfits, σε βραδινά κι από chic σε πιο sexy.

Επίσης μπορείτε να φοράτε ολόσωμες φόρμες, ενώ ταξιδεύετε. Έτσι θα είστε εκτός από άνετες και πολύ κομψές. Ανάλογα βέβαια και με το ύφασμα που επιλέγετε μπορείτε να δημιουργήσετε και casual looks.

Ας δούμε πώς να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα για να πετύχετε μερικούς από τους πιο ωραίους συνδυασμούς.

Βρείτε την τέλεια ολόσωμη φόρμα

Η αγορά μιας ολόσωμης φόρμας που ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας είναι το κλειδί για να φαίνεστε πάντα στιλάτη. Μη φοράτε μια ολόσωμη φόρμα που είναι πολύ στενή ή πολύ φαρδιά. Το κατάλληλο μέγεθος θα αναδείξει τη σιλουέτα σας και θα τονίσει τη μέση σας.

Συνδυάστε με ένα blazer

Ένας έξυπνος τρόπος για να δίνετε διάσταση στα ρούχα σας, είναι να προσθέσετε ένα blazer πάνω από jumpsuits που φοράτε.  Όταν επιλέγετε ένα σακάκι, σκεφτείτε την έξοδό σας, αν είναι κάτι πιο επίσημο, όπως ένα δείπνο ή κάτι πιο χαλαρό.

Φορέστε παπούτσια με τακούνι

Αν αναρωτιέστε τι παπούτσια να φορέσετε με ολόσωμη φόρμα, επιλέξτε πάντα κάποιο ζευγάρι με τακούνι. Εκτός κι αν είναι μια πολύ χαλαρή εμφάνιση, μπορείτε να βάλετε sneakers ή flat mules.

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση του μακριού ποδιού, με γόβες ή high heels. Αλλά αποφύγετε οτιδήποτε έχει χοντρό τακούνι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν το ύφασμα της ολόσωμης φόρμας είναι ελαφρύ κι αέρινο.

Φορέστε μονόχρωμες jumpsuits

Αν δεν φοράτε συχνά jumpsuits, διαλέξτε μια μονόχρωμη σε μαύρο, λευκό ή μπλε. Αν είστε πιο τολμηρές προτιμήστε μια ολόσωμη φόρμα με έντονο χρώμα ή με σχέδια, όπως το πουά.

Τα must have items για ένα καλοκαιρινό look

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Συνδύασε το πολύχρωμο φόρεμά της εμπνευσμένο από την Barbie με τα πιο όμορφα πέδιλα με πεταλούδες

HerNews ka

Χάιντι – Λένι Κλούμ: Μητέρα και κόρη ποζάρουν και πάλι μαζί για ακόμη μια διαφήμηση εσωρούχων

HerNews ka

Paris Hilton: Περπάτησε στην πασαρέλα του Mugler για την άνοιξη του 2024

HerNews ka