HerNews.gr
Μόδα

Ντακότα Τζόνσον: Άλλαξε τα signature καστανά μαλλιά της με ένα ξανθό bob

Ενώ οι περισσότερες διασημότητες αλλάζουν συνεχώς την εμφάνισή τους, το να βλέπεις την Ντακότα Τζόνσον με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα signature μακριά καστανά μαλλιά της είναι λίγο περίεργο.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να σοκαριστείτε, καθώς μόλις έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο, λαμπερό ξανθό bob.Η Ντακότα Τζόνσον με μακριά καστανά μαλλιά

Στις 29 Αυγούστου, η Ντακότα Τζόνσον μοιράστηκε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram με την εταιρεία ψυχαγωγίας που συνίδρυσε, την Teatime Pictures . Η ανάρτηση περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την τελευταία ταινία της Teatime, Daddio , με πρωταγωνιστές την ίδια και του Sean Penn.

 Στη φωτογραφία, κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Penn, φορώντας ένα διχτυωτό καρό πουκάμισο και ένα δομημένο μαύρο δερμάτινο παλτό.

Αφού η Hailey Bieber έκανε το ντεμπούτο της στα κοντά μαλλιά στις αρχές του έτους, τo bob έγινε γρήγορα το ανεπίσημο κούρεμα του 2023. Σίγουρα, το να πάτε για bob είναι πάντα επικίνδυνο, αλλά διασημότητες όπως η Zendaya , η Emma Stone , ακόμα και η Kim Kardashian έχουν φορέσει εντελώς διαφορετικά bob τα οποία ταιριάζουν σε κάθε ένα από τα ξεχωριστά στυλ τους.Daddio' First Look: Dakota Johnson & Sean Penn Star In Single-Location  Drama Coming To TIFF

 Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ bob που να είναι μοντέρνο – και οι διασημότητες είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να κάνετε μια σύντομη περικοπή με όποια υφή, μήκος ή στυλ στρώσης σας ταιριάζει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διάσημος σχεδιαστής έφτιαξε υψηλή ραπτική από ανταλλακτικά αυτοκινήτων

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Η all time classic φουστα που είναι ιδανική για κάθε office look

HerNewskl

Hailey Bieber: Ποια είναι τα αγαπημένα της σκουλαρίκια;

HerNewskl