HerNews.gr
Beauty

Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται εδώ και 20 χρόνια

Τόνια Σωτηροπούλου
Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από εκείνες τις γυναίκες που αναγνωρίζουν την κομψότητα των κλασικών αρωμάτων.
Τόνια Σωτηροπούλου
Η αισθητική της αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στον υπέροχο στιλ της, αλλά και στο γεγονός ότι είναι πιστή οπαδός ενός κλασικού αρώματος εδώ και 20 χρόνια. Κάτι το οποίο σίγουρα δεν μπορεί παρά να προκαλέσει εντύπωση και απορία. 

Η ίδια μας αποκαλύπτει με ενθουσιασμό πως το αγαπημένο της άρωμα, που το φορά πιστά εδώ και 20 χρόνια, είναι το Hypnôse Eau de Parfum της Lancôme. “Είναι το άρωμά μου”, τονίζει με περηφάνια.

Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται εδώ και 20 χρόνια

Ο λόγος που το λατρεύει τόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι:

“Ήμουν σε μια παράσταση ενός αγαπημένου έργου και το booklet μύριζε ένα υπέροχο άρωμα. Το έργο ήταν η κυρία με τις καμέλιες. Είναι από τα αγαπημένα μου έργα και ο Dumas από τους αγαπημένους μου συγγραφείς”, εξηγεί. “Έψαχνα να δω τι μυρίζει τόσο όμορφα και είδα στην τελευταία σελίδα το φακελάκι με το άρωμα που είχε μόλις κυκλοφορήσει. Δεν έχω καμία εξάρτηση από υλικά αντικείμενα εκτός από αυτά με τα οποία δένομαι συναισθηματικά”.

“Αυτό το άρωμα μου θυμίζει τη νιότη μου, τους πρώτους μου έρωτες, τις μελαγχολίες μου, την μετάβασή μου σε γυναίκα, τις χειμωνιάτικες βραδιές στα θέατρα και τις καμέλιες που ανθίζουν τόσο έντονα, αλλά για λίγο”, λέει. “Η κυρία με τις καμέλιες είμαι εγώ, κάτι που με καθιστά συναισθηματικά δεμένη με αυτό το άρωμα”, καταλήγει.

Τόνια Σωτηροπούλου

Πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό και αισθησιακό άρωμα, με νότες από λουλούδι του πάθους, γιασεμί, γαρδένια, βανίλια και βετιβέρ, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. 

3 Must καλοκαιρινά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Τόλμησε το chai latte μανικιούρ και της ταιριάζει όσο κανένα άλλο

HerNewskl

Σχήμα φρυδιών: Ποιο είναι το σωστό για το πρόσωπό σας;

Her News

3 Προϊόντα περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα πριν τα 30 της

Her News