HerNews.gr
Beauty

Ξέμεινες στην πόλη; Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις το τέλειο μαυρισμένο δέρμα

Ανήκεις σε εκείνους που ακόμη δεν έχεις καταφέρει να πας διακοπές ή έστω για ένα μπάνιο; Μην ανησυχείς καθώς μπορείς να αποκτήσεις στον μέγιστο βαθμό το ονειρεμένο σοκολατένιο χρώμα που επιθυμείς με μια επίσκεψη στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά.

Στο πλήρως εξοπλισμένο σαλόνι μαυρίσματος Magic Sun, υπάρχουν τρία διαφορετικά μηχανήματα τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και φυσικά το καταρτισμένο προσωπικό, που μπορεί να σε κατευθύνει ανάλογα με τις προτιμήσεις σου πάντοτε με κύριο γνώμονα την ασφάλεια.

Φυσικά δεν πρέπει ποτέ να παραλείπεις την κρέμα μαυρίσματος καθώς σου παρέχει υγιές και λαμπερό δέρμα, διεγείρει την παραγωγή μελανίνης και αυξάνει τα αποτελέσματα του μαυρίσματος κατά 60%.

Μεταξύ άλλων στο Μagic Sun Solarium στον Πειραιά, θα βρεις και After Sun κρέμες οι οποίες βοηθούν στην ανακούφιση του καψίματος και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ.

Επίσης το After Sun έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ενυδάτωση του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο. Γεμάτο καταπραϋντικά συστατικά, ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει τυχόν ερυθρότητα ή φλεγμονή.

 Συστατικά όπως η αλόη βέρα κάνουν θαύματα για την αναπλήρωση τυχόν υγρασίας που έχει χαθεί από την έκθεση στις ακτίνες UV του ήλιου. Επιπλέον, αυτό το καταπραϋντικό συστατικό βοηθά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου – της πρωτεΐνης που δίνει στο δέρμα μας τη δομή του.

Σκέψου και τα θετικά. Μπορεί να “ξέμεινες” στην πόλη και να μη βρίσκεσαι σε κάποιο νησί ή σε κάποια παραλία, όμως με μια επίσκεψη στο Magic Sun θα έχεις ακόμη πιο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Magic Sun Solarium Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος

Instagram: magicsun_piraeus

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Τηλ: 210 4114151

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Barbiemania: Η πιο ρομαντική τάση στο μακιγιάζ θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι

HerNewskl

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο chic ombre μανικιούρ

HerNewskl

Foundation: Aυτό έχει καταφέρει να “ρίξει” τα social media με αντηλιακή προστασία

HerNewskl