HerNews.gr
Μόδα

Μαντώ Γαστεράτου: Τα μοναδικά looks που υιοθέτησε στη βάφτιση της κόρης της

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισιγόνης γεμάτοι χαρά έκαναν τη  βάφτιση της κόρης τους, Κυβέλης, την Κυριακή 23 Ιουλίου. Η μικρή Κυβέλη, που πλέον φέρει τον χριστιανικό της τίτλο, έλαβε το όνομα Κυβέλη και γίνηκε το επίκεντρο της χαρμόσυνης εκδήλωσης.

Μαντώ Γαστεράτου

Η βάπτιση της μικρής πραγματοποιήθηκε σε κοντινό χρονικό διάστημα μετά τη γέννησή της, με την παρουσία κοντινών φίλων και συγγενών. Νονά της για το ιερό μυστήριο ήταν η Ζωή Κρονάκη, που σίγουρα προσέφερε ακόμα περισσότερη χαρά στην ευτυχισμένη οικογένεια.

Η χαρούμενη στιγμή αποτυπώθηκε και στα social media, με την Μαντώ Γαστεράτου να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη βάφτιση στον λογαριασμό της στο Instagram. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη χαριτωμένη μικρή Κυβέλη να ευτυχεί και να απολαμβάνει τις αγκαλιές και την αγάπη των γονιών και των καλεσμένων.

Η Μαντώ Γαστεράτου εντυπωσίασε με τις επιλογές της για την εμφάνισή της στη βάφτιση της κόρης της. Για το ιερό μυστήριο στην εκκλησία, επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα και εντυπωσιακά μανίκια, που αναδείκνυε κομψά το στυλ της. Το φόρεμα έδινε μια ρομαντική και κομψή νότα στην εμφάνισή της και ταίριαζε άψογα με την περίσταση.

Μαντώ Γαστεράτου: Τα μοναδικά looks που υιοθέτησε στη βάφτιση της κόρης της

Για τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στην Ανάβυσσο, η Μαντώ επέλεξε ένα εμπριμέ σύνολο σε μπλε τόνους με cut outs στη μέση, το οποίο έδειχνε το σέξι και κομψό της ύφος. Το σύνολο ήταν μοντέρνο και φρέσκο, ιδανικό για μια ξεχωριστή και χαλαρή δεξίωση με τους καλεσμένους.

Μαντώ Γαστεράτου: Τα μοναδικά looks που υιοθέτησε στη βάφτιση της κόρης της

Και οι δύο δημιουργίες είχαν την υπογραφή του Bridal Loft Athens, δείχνοντας πόσο προσεγμένες και μοδάτες είναι οι επιλογές της Μαντώ Γαστεράτου για τις σημαντικές στιγμές της ζωής της. Η παρουσιάστρια απέδειξε για άλλη μια φορά πως έχει εξαιρετικό γούστο και ξέρει πώς να επιλέγει τα κατάλληλα και κομψά outfits για κάθε περίσταση.

Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε το πιο κομψό μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δείτε 5 εύκολους, εγκεκριμένους από το TikTok τρόπους για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας

HerNews ka

Οι μεγάλες τσάντες είναι ξανά στην τάση!

HerNews ka

Tα sexy εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα – Ιδανικές επιλογές για.. 1000 και μια νύχτες

Her News