HerNews.gr
Beauty

Setting spray: Το σπρέι που σταθεροποιεί το μακιγιάζ σου

Το setting spray είναι ένα υγρό mist, με το νερό και το αλκοόλ συνήθως ως κύρια συστατικά του, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του μακιγιάζ σας.

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει άψογο μακιγιάζ για το οποίο νιώθει σίγουρη. Δυστυχώς, συνήθως ξεθωριάζει μέσα σε λίγες ώρες από την εφαρμογή λόγω υπερβολικής εφίδρωσης, υγρού κλίματος και ακατάλληλης χρήσης καλλυντικών προϊόντων. Επομένως, βοηθάει να επενδύσετε σε ένα καλό setting spray για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα setting spray;

Το setting spray είναι ιδανικό για εκδηλώσεις όπως γάμοι ή ένα καλοκαιρινό πάρτι δίπλα στην πισίνα. Θα κάνει πραγματικά τη δουλειά του. Το μυστικό είναι ο ειδικός συνδυασμός συστατικών που βρίσκεται μέσα. Δείτε πώς να το εφαρμόσετε, βήμα προς βήμα.

Συνήθως το ψεκάζετε αφού τελειώσετε το μακιγιάζ σας, αλλά μερικές φορές, αν θέλετε πραγματικά ένα αδιάβροχο μακιγιάζ, ψεκάστε το μετά από κάθε καλλυντικό, για παράδειγμα μετά το foundation, τη μάσκαρα και το ρουζ.

Οπότε, βάλτε πρώτα το primer και μετά το foundation, το concealer κ.λπ.. Στη συνέχεια, ψεκάστε το ρυθμιστικό σας σπρέι σε όλο το πρόσωπο για να κολλήσει πραγματικά αυτή η πρώτη στρώση.

Επίσης μετά το eyeliner πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπρέι για να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί. Το αδιάβροχο  σπρέι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτό το βήμα, καθώς τα μάτια μπορεί να δακρύσουν και να κάνουν το μακιγιάζ να τρέχει.

Τέλος, προσθέστε τις τελευταίες σας λεπτομέρειες, κραγιόν και ρουζ. Ψεκάστε λίγο από το setting spray σε όλο το πρόσωπό σας, κρατώντας το μπουκάλι λίγα εκατοστά μακριά, ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Makeup tips για να βγαίνεις καλύτερη στις φωτογραφίες

Her News

Setting Powder vs Finishing Powder: Ποια είναι η βασική τους διαφορά;

HerNews ka

Αντιοξειδωτικά: Γιατί τα χρειάζεται η επιδερμίδα μας;

Her News