HerNews.gr
DECORNEWS

4 τρόποι για να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να αγοράσετε κάτι νέο

Εάν θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές στο χώρο σας δεν χρειάζεται να βγάλετε την πιστωτική σας κάρτα. Αντίθετα, γίνετε δημιουργικοί με ό,τι υπάρχει ήδη στο σπίτι σας. Λίγη εφευρετικότητα κάνει τα παλιά σας αντικείμενα να αισθάνονται σαν καινούργια. 

Υπάρχει τρόπος να αναδιατάξετε τα έπιπλα που δεν έχετε σκεφτεί πριν; Ή απροσδόκητα αντικείμενα που μπορείτε να τοποθετήσετε σε κάδρα που έχετε ήδη; Οι πιθανότητες και οι απαντήσεις είναι ναι και ναι.

Διαβάστε παρακάτω τέσσερις τρόπους εγκεκριμένους από τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων για να ανανεώσετε τον χώρο σας με ακριβώς 0 ευρώ.Τρόποι για να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να αγοράσετε κάτι νέο

Αναδιατάξτε τα έπιπλά σας

Είναι απλά μη ρεαλιστικό (για να μην αναφέρουμε ακριβό και σπάταλο) να αγοράζετε έναν νέο καναπέ κάθε φορά που ο σχεδιασμός του σαλονιού σας φαίνεται “μπαγιάτικος”. Το πορτοφόλι σας θα αναστενάζει με ανακούφιση αν αντ’ αυτού γίνετε δημιουργικοί με τη διάταξη ενός δωματίου. Ο απλούστερος τρόπος για να κάνετε έναν χώρο να αισθάνεται νέος είναι να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας. Μετακινήστε κομμάτια από τη μια περιοχή στην άλλη, αλλάζοντας τόσο τη λειτουργία όσο και την αίσθηση ενός δωματίου. 

Τρόποι για να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να αγοράσετε κάτι νέο

Απομακρύνετε άχρηστα αντικείμενα

 

Οι χώροι τείνουν να φαίνονται χαοτικοί και αποδιοργανωμένοι όσο περισσότερα πράγματα προσθέτουμε συνεχώς, επομένως ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε είναι να πετάξετε ότι δε χρειάζεστε  και να καθαρίσετε τις επιφάνειές σας. Δώστε στα πιο σημαντικά στοιχεία σας μια θέση μπροστά και στο κέντρο για προβολή, εναλλάξτε άλλα εποχιακά και δωρίστε οτιδήποτε δεν προκαλεί πια χαρά.

Τρόποι για να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να αγοράσετε κάτι νέο

Περιστρέψτε τα διακοσμητικά σας κομμάτια

Το βάζο γεμάτο με λουλούδια  pampas που προσθέτει ύψος και υφή στο τζάκι  σας θα φαίνεται εξίσου ελκυστικό στην είσοδο σας. Το ίδιο ισχύει και για τη συλλογή σας από κεριά. Δοκιμάστε να τα μεταφέρετε—και όλα τα μικρά, ευέλικτα διακοσμητικά σας αντικείμενα —σε ένα νέο χώρο μέσα στο σπίτι σας. Αν έχετε βιβλία στο ράφι σας με περίτεχνα εξώφυλλα, δοκιμάστε να τα τοποθετήσετε στο τραπεζάκι ή την κονσόλα σας.

Τρόποι για να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να αγοράσετε κάτι νέο

Δημιουργήστε έναν τοίχο γκαλερί με απροσδόκητη τέχνη

Συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας έργα τέχνης ή αξεσουάρ από όλο το σπίτι και τακτοποιήστε τα με μοναδικό τρόπο για να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί. Αυτό θα έχει πραγματικά αντίκτυπο και θα προσθέσει ένα χαρακτηριστικό διαστάσεων στο χώρο σας. Και να θυμάστε: δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ο τοίχος της γκαλερί σας —ή οποιοδήποτε έργο τέχνης— πρέπει να παραμένει στάσιμος. Αλλάζετε τακτικά τι υπάρχει στα πλαίσια για να το διατηρείτε φρέσκο ​​με απροσδόκητα αντικείμενα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε σφουγγάρι κουζίνας & πως να το κάνετε να διαρκεί περισσότερο

HerNews ka

Πως να ξεστολίσεις πρακτικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Her News

Αυτό το viral κόλπο για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά είναι τόσο απλό

HerNews ka