HerNews.gr
Beauty

Πώς να βγάζετε τέλεια τα φρύδια σας κάθε φορά

Το να βγάζετε τα φρύδια σας με την ελπίδα να επιτύχετε αυτό το άψογο τόξο που πλαισιώνει το πρόσωπο μπορεί να είναι μια κουραστική (και επίπονη) διαδικασία. Αλλά αν έχετε την υπομονή, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα σε σύγκριση με τις τακτικές επισκέψεις σε αισθητικό.

Πριν αρχίσετε, θα πρέπει να δείτε ποια εργαλεία θα χρειαστείτε για να κάνετε τη δουλειά πιο εύκολη. Όσον αφορά τα τσιμπιδάκι επιλέξτε ένα με στρογγυλή άκρη κι αποφύγετε τα πιο μυτερά.

Χρησιμοποιήστε έναν κανονικό καθρέφτη σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Μετά από λίγα τραβήγματα, κάντε μερικά βήματα πίσω για να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Η ιδανική περίπτωση, για να βγάλετε τα φρύδια σας θα είναι αμέσως μετά το ντους. Το ζεστό νερό ανοίγει τους θύλακες των τριχών σας και τις μαλακώνει, βοηθώντας τις να γλιστρούν πιο εύκολα. Όταν είστε έτοιμες, εδώ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βγάλετε τα φρύδια σας και να επιτύχετε ποιοτικά αποτελέσματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να βγάζετε τα φρύδια σας

Σκεφτείτε πώς θέλετε να φαίνονται τα φρύδια σας και χρησιμοποιείστε ένα μολύβι μακιγιάζ για καθοδήγηση.

Τα φρύδια σας θα πρέπει να ξεκινούν ακριβώς πάνω από τον δακρυϊκό πόρο σας, να κορυφώνονται στην ίδια ευθεία με την εξωτερική πλευρά της ίριδας σας και να τελειώνουν σε ένα σημείο που πέφτει 45 μοίρες από την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Το τόξο των φρυδιών σας πολύ ψηλά μπορεί να δημιουργήσει μια αφύσικη εμφάνιση.

Αφού προσδιορίσετε πώς πρέπει να είναι τα φρύδια σας, περιγράψτε το ιδανικό σας τόξο χρησιμοποιώντας ένα απαλό, κρεμώδες μολύβι φρυδιών.

Αφαιρέστε μόνο τις τρίχες που πέφτουν πάνω ή κάτω από τις γραμμές που έχετε σχεδιάσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάρα σαπουνιού: Οι λόγοι για να λούζεις με αυτή τα μαλλιά σου

Her News

Rihanna: Υιοθέτησε την τάση των waterfall fringes

HerNewskl

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το χειμερινό μανικιούρ για κάθε it girl!

HerNewskl