HerNews.gr
Διεθνή

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωση μετά την παράταση της προφυλάκισης

Μέσω του συνηγόρου της, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καϊλή έκανε την πρώτη δήλωση μετά την απόφαση να παραμείνει στη φυλακή για ακόμη έναν μήνα.

«Ματαιοπονούν. Και κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει» είναι η δήλωση που ζήτησε η Εύα Καϊλή να μεταφερθεί στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος».

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δικαστικές αρχές του Βελγίου αποφάσισαν να συνεχιστεί η προφυλάκισή της για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα.

Εύα Καϊλή: «Μεσαιωνικές» συνθήκες κράτησης, λένε οι συνήγοροι

Λίγο πριν γίνει γνωστή η απόφαση, οι δικηγόροι της κ. Καϊλή έκαναν λόγο για μεσαιωνικές συνθήκες κράτησης και για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι κύριοι Δημητρακόπουλος και Ριζόπουλος, τόνισαν ότι για αρκετές ώρες η πελάτισσά τους έμεινε στην απομόνωση, με ανακρίσεις ενδιαμέσως, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ούτε να ζεσταθεί, ούτε να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Παράλληλα στην απολογία της, η κ. Καϊλή αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ένα παιδί 22 μηνών που δεν μπορεί να μένει μόνο του, καθώς το βλέπει μόνο μια φορά τον μήνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Matthew Perry: Σχεδίαζε να ξεκινήσει ίδρυμα για θεραπεία κατάχρησης ουσιών πριν από το θάνατό του

HerNews ka

Αλλαγή καριέρας για την Britney Spears: Ετοιμάζεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans

HerNews ka

Will Smith: Αιφνιδιάζει την την Jada Pinkett Smith στη σκηνή & αποκαλεί την «ταραχώδη» σχέση τους «βίαιη και όμορφη»

HerNews ka