HerNews.gr
Beauty

Μανικιούρ: Χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου

Όταν έχεις πετύχει το τέλειο μαύρισμα, φυσικά θέλεις να το επιδεικνύεις, ακόμη και με το μανικιούρ σου. Εδώ σου έχουμε μερικά από τα χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι στις διακοπές σου.

Απαλό ροζ

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για να αναδείξει ένα όμορφο μαύρισμα. Λειτουργεί εξίσου καλά για τα νύχια των χεριών και των ποδιών σου. Ένα ροζ μανικιούρ θα κάνει το μαύρισμα να φαίνεται  πιο έντονο. Μην ξεχάσεις στο τέλος να περάσεις τα νύχια σου με μια στρώση διαφανούς βερνικιού για να τους δώσεις περισσότερη λάμψη.

Νέον κίτρινο

Το νέον είναι μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή και η κίτρινη απόχρωση είναι ιδανική για να αναδείξει ένα μαύρισμα. Πραγματικά, οποιοδήποτε νέον χρώμα θα κάνει τη δουλειά, αλλά το κίτρινο είναι το καλύτερο. Είτε επιλέξεις μια απλή, είτε μια γυαλιστερή απόχρωση, θα λατρέψεις πόσο πιο έντονο θα φαίνεται το μαύρισμα σου, όταν απλώσεις δύο στρώσεις κίτρινου βερνικιού.

Φωτεινό μωβ

Κανονικά θέλεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις για να κάνουν το μαύρισμά σου να ξεχωρίζει, αλλά το έντονο μωβ λειτουργεί πολύ καλά. Μείνε μακριά από πιο σκούρες αποχρώσεις του μωβ και διάλεξε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Τα σκούρα χρώματα θα φαίνονται υπέροχα, αλλά δεν θα ενισχύσουν απαραίτητα το μαύρισμά σου, όπως θα κάνουν τα πιο ανοιχτά χρώματα.

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί χρώμα αναμειγνύεται καλά με το χρώμα του μαυρίσματος και του δίνει νέα ζωή. Λατρεύουμε αυτό το χρώμα για τα νύχια των χεριών και των ποδιών και πραγματικά ταιριάζει υπέροχα και με τα λευκά σου ρούχα. Και πάλι, φρόντισε να προσθέσεις ένα διαφανές top coat για να δώσεις στο χρώμα σου λίγη λάμψη.

Τιρκουάζ

Ένα ακόμη άκρως καλοκαιρινό χρώμα για μανικιούρ. Αυτό το χρώμα είναι καυτό! Επιλέγοντάς το για τα νύχια σου θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Είναι μια ακόμη τέλεια απόχρωση για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι από καλοκαιρινά σανδάλια.

Pool water nails: Το πιο δροσερό μανικιούρ του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντεκαπάζ: Πως θα προστατέψεις τα μαλλία σου μετά την εφαρμογή

Her News b

Κρέμες ματιών vs gel ματιών: Ποια πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Her News

Ariana Grande: Mε αυτόν τον τρόπο δημιουργεί λάμψη στο πρόσωπο της!

HerNewskl