HerNews.gr
Beauty

Candle Lights: Η νέα τάση στα μαλλιά που έρχεται το φθινόπωρο του 2023

candle lights

Με τα candle lights highlights, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις το λουκ σου με μια διακριτική και κομψή πινελιά. Αυτό το στυλ είναι μια νέα εκδοχή του κλασικού balayage, που χαρίζει ένα απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα, εμπνευσμένο από το φως των κεριών.

Candle Lights

Ανεξάρτητα από τη βάση των μαλλιών σου, είτε είσαι καστανή είτε ξανθιά, τα candle lights θα προσθέσουν μια φυσική λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σου. Η ανοιχτή απόχρωση ξεκινά στο μέσο των μαλλιών και γίνεται πιο έντονη καθώς φτάνει στις άκρες, δημιουργώντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Candle Lights: Η νέα τάση στα μαλλιά που έρχεται το φθινόπωρο του 2023

Το καλύτερο σε αυτό το στυλ είναι ότι είναι πιο πρακτικό από τον κλασικό balayage. Αφού οι ρίζες δεν χρειάζεται να επισκέπτεσαι τον κομμωτή συχνά, μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου μετά από περίπου 6 μήνες, ανάλογα με τον ρυθμό με τον οποίο μακραίνουν τα μαλλιά σου. Έτσι, έχεις την ελευθερία να απολαύσεις το στυλ σου για μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς το άγχος των συχνών επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Εάν θέλεις μια διακριτική και μοντέρνα αλλαγή στα μαλλιά σου, τα candle lights highlights είναι μια εξαιρετική επιλογή για να υποδεχτείς το φθινόπωρο με νέο, λαμπερό λουκ. Μην διστάσεις να το δοκιμάσεις και να δώσεις ένα νέο αέρα στην εμφάνισή σου!

Wixie Cut: To νέο hair trend που υπόσχεται μοναδικά looks σε κοντά μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Underliner makeup trend: Αυτή η τάση κυριαρχεί πια στον κόσμο του makeup

HerNewskl

Λήγει το σαμπουάν και το μαλακτικό; Οι ειδικοί εξηγούν πότε πρέπει να τα αντικαταστήσετε

HerNews ka

Rihanna: Το levender chrome μακιγιάζ της είναι η απόλυτη έμπνευση για τις γιορτές

HerNews ka