HerNews.gr
Fitness

Διασκεδαστικές προπονήσεις στο σπίτι

Οι προπονήσεις που επιλέγετε να κάνετε δεν χρειάζεται να είναι σαν μια αγγαρεία. Με μερικές μόνο τροποποιήσεις, η άσκηση μπορεί να είναι διασκεδαστική. Είτε είστε μητέρα, είτε αρχάρια, είτε πάντα τρέχετε, το να αφιερώσετε χρόνο για σωματική άσκηση μπορεί να είναι το διασκεδαστικό διάλειμμα που χρειάζεστε. Η άσκηση σε τακτική βάση θα ρυθμίσει την ψυχική, συναισθηματική και σωματική σας υγεία. 

Στην αρχή, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε συχνές προπονήσεις. Αλλά μην ανησυχείτε, ξεκινήστε κάνοντας μικρά καθημερινά βήματα προς μια ρουτίνα άσκησης. Ξεκινήστε τη μέρα σας με 15 ή 20 λεπτά άσκησης. Θέστε μικρούς, καθημερινούς στόχους και δημιουργήστε συνέπεια σε διάστημα 2 εβδομάδων. 

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τις απλές και διασκεδαστικές προπονήσεις που μπορείτε να κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας!

1) Πιλάτες

Τώρα, μπορείτε να μάθετε pilates με δωρεάν διαδικτυακά βίντεο για να βελτιώσετε την υγεία και τη στάση σας, ενώ έρχεστε σε επαφή με το σώμα σας. Αναζητήστε το αγαπημένο σας βίντεο pilates στο διαδίκτυο, ξαπλώστε το στρώμα σας και ξεκινήστε να κινείστε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χαλάκι pilates κι ένα μπουκάλι νερό για να σας κρατά ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

2) Γιόγκα

Η γιόγκα είναι μια σωματική άσκηση που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχει πολλά οφέλη για το σώμα όπως η ανακούφιση από το στρες και την ένταση. Υπάρχουν πολλά βίντεο γιόγκα στο διαδίκτυο, που κυμαίνονται από 5 λεπτά έως μία ώρα για κάθε συνεδρία. Η γιόγκα δεν είναι απλώς ένας τρόπος για  να χάσετε βάρος, αλλά κι ένας τρόπος να φροντίσετε το μυαλό σας, σώμα και ψυχή.

3) Χορός

Ο χορός μπορεί να είναι μια διασκεδαστική επιλογή προπόνησης που μπορεί επίσης να είναι κοινωνική, ειδικά αν προσκαλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας να συμμετάσχουν μαζί σας. Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας αισιόδοξα τραγούδια για να χορέψετε και να κινηθείτε στον ρυθμό του ρυθμού. Η zumba, είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές προπονήσεις υψηλής έντασης, που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας.

Γέφυρα: Αποτελεσματικές ασκήσεις και τα οφέλη τους

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόκινγκ για αρχάριους: Χρήσιμα tips που θα βοηθήσουν

Her News

Γυμναστική: 4 Λόγοι να την αγαπήσεις

Her News

Πως να χάσεις το βάρος που πήρες στις διακοπές

Her News