HerNews.gr
Beauty

Aκμή: Βρήκαμε το συστατικό που εξαφανίζει τα σπυράκια

Ροδόχρους ακμή

Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά για την αντιμετώπιση της ακμής και των σπυρακίων. Παρά τα γιατροσόφια και τις DIY θεραπείες, αυτό το συστατικό έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των προβλημάτων του δέρματος.

ακμή

Το σαλικυλικό οξύ είναι ένας τύπος χημικού απολεπιστικού, γνωστό και ως BHA, που προέρχεται από τον φλοιό ιτιάς. Είναι λιποδιαλυτό και απολεπίζει βαθιά, καθαρίζοντας τους πόρους και βελτιώνοντας την εμφάνιση των πόρων και των μαύρων στιγμάτων. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες που σχετίζονται με την ακμή.

Aκμή: Βρήκαμε το συστατικό που εξαφανίζει τα σπυράκια

Αυτό το απολεπιστικό συστατικό μαλακώνει τους επιφανειακούς ιστούς του δέρματος, βοηθώντας στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που φράζουν τους πόρους. Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας, και μπορεί να περιλαμβάνεται σε πολλά προϊόντα skincare, όπως gels, toners, lotions, serums και peelings.

ακμή-hernews

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την ακμή ή έχεις λιπαρό/μικτό τύπο δέρματος, το σαλικυλικό οξύ είναι ένα αποτελεσματικό και ασφαλές συστατικό που αξίζει να δοκιμάσεις. Επιλέγοντας προϊόντα που περιέχουν αυτό το συστατικό, μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός σου.

Γαλακτοκομικά και Ακμή: Υπάρχει σύνδεση;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Marshmallow Root: Το συστατικό που προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά σας

HerNewskl

Beyoncé: Yιοθέτησε την τάση του Chantilly Blonde

HerNewskl

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

HerNews ka