HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Charlize Theron: Οι καλύτεροι κινηματογραφικοί ρόλοι της

Μία από τις πιο ευέλικτες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Charlize Theron, πραγματικά έχει ξεχωρίσει για τους ρόλους της. Από τη δουλειά σε διάφορα είδη και τη μεταμόρφωση σε ισχυρούς και σκληροτράχηλους χαρακτήρες, η Theron έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν είναι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά μια υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο του κινηματογράφου.

Η φιλμογραφία της Theron είναι ένας θησαυρός διαφορετικών κι αξέχαστων ρόλων, ο καθένας από τους οποίους προβάλλει τις αξιοσημείωτες ερμηνείες της. Από έντονα δράματα μέχρι γεμάτες δράση υπερπαραγωγές, αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν φοβάται να αμφισβητήσει τον εαυτό της και να ξεπεράσει τα όρια επιδιώκοντας την αριστεία.

Ας δούμε μαζί μερικές εξαιρετικές ερμηνείες της που έχουν αφήσει το κοινό άναυδο και τους κριτικούς να χειροκροτούν.

Monster (2003)

Η ηθοποιός πέταξε τη ματαιοδοξία από το παράθυρο για να προσφέρει μια παράσταση που επαναπροσδιόρισε την καριέρα της. Στο ανατριχιαστικό βιογραφικό αστυνομικό δράμα Monster, η Theron απεικόνισε με μαεστρία την πραγματική κατά συρροή δολοφόνο Aileen Wuornos. Αυτός ο ρόλος όχι μόνο της έφερε ένα βραβείο Όσκαρ, αλλά εδραίωσε και την ιδιότητά της ως ατρόμητης ερμηνεύτριας.

Mad Max: Fury Road (2015)

Ποιος είπε ότι οι ήρωες δράσης πρέπει να είναι άντρες; Η Theron γκρέμισε αυτό το στερεότυπο με την ερμηνεία της στο μετα αποκαλυπτικό blockbuster Mad Max: Fury Road. Με το ξυρισμένο κεφάλι της, ένα ατσάλινο βλέμμα και μια άγρια ​​αποφασιστικότητα, έκλεψε την παράσταση.

Young Adult (2011)

Δεν είναι όλοι οι πρωταγωνιστές άψογοι και η Theron εμβάθυνε άφοβα στην πολυπλοκότητα ενός ελαττωματικού χαρακτήρα στο Young Adult. Παίζοντας το ρόλο της Mavis Gary, μιας συγγραφέως που απορροφάται από τον εαυτό της, η Charlize Theron έφερε μια μοναδική γοητεία στον χαρακτήρα που ήταν ταυτόχρονα ξεκαρδιστικός και βαθιά ανθρώπινος. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

We Are The World: Η ιστορία πίσω από το φιλανθρωπικό τραγούδι που άφησε «εποχή»

HerNews ka

Top Gun Maverick: Ο Τομ Κρουζ γοητεύει στην συναρπαστική ”ιπτάμενη” περιπέτεια της χρονιάς (τρέιλερ)

Her News

Πάρτυ έκπληξη: Οι καλύτερες ιδέες για τα γενέθλια του συντρόφου σας

Her News