HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – «Είπα καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου»

Μουδιασμένη παραμένει ολόκληρη η κοινωνία μετά την δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας 7/8 έξω από το γήπεδο της OPAP Arena.

H μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη μίλησε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τα όσα λέει συγκλονίζουν.

«Το πρωί ήρθαν τα μαντάτα. Το ξημέρωμα. Μου είπε η αδερφή μου ότι χτύπησε πάρα πολύ. Στο νοσοκομείο μου είπαν οι ψυχολόγοι ότι έφυγε το παιδί. Κατέρρευσα. Δύο ημέρες στο νοσοκομείο είπα καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί. Σταμάτησε η ζωή μου εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ  ενώ είπε πως αισθάνεται αισιόδοξη πως θα βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού της και ο Μιχάλης θα δικαιωθεί.

«Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».

«Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου. Να μετανιώσει. Και να μετανιώσει, το παιδί εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για αυτό που έκανε βέβαια, για το κακό που έκανε στο παιδί μου. Ατιμώρητος δε θα μείνει», τόνισε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή δήλωσε: «Ζητάω να αποδοθεί Δικαιοσύνη στη μνήμη του αδερφού μου. Είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί. Και μπήκαν οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του. Προσπάθησε να αμυνθεί. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι θα κάνει τη δουλειά της. Θέλω να παραδοθεί και όλα μετά στη Δικαιοσύνη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

HerNews ka

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρίθηκε ένοχη από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας

HerNews ka

Καιρός: Εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες

Her News b