HerNews.gr
Μόδα

Bella Hadid: H εκθαμβωτική της εμφάνιση μετά τη μάχη της με τη νόσο του Lyme

Bella Hadid

Τα θέματα υγείας είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλοί, ακόμη και οι διασημότητες. Η Bella Hadid, το αναγνωρίσιμο μοντέλο και fashion icon, δεν ήταν εξαίρεση.

Με την παρουσία της στον χώρο της μόδας και των social media να είναι διακριτική για κάποιο διάστημα, αφιερώθηκε στη μάχη κατά της νόσου του Lyme, μιας σοβαρής λοιμώξεως που προκαλείται από τσιμπούρια.

Η αναγγελία της Bella ότι ολοκλήρωσε μια παρατεταμένη θεραπεία για τη νόσο του Lyme έφερε χαρά και ανακούφιση σε όσους την ακολουθούν. Η επιστροφή της στη δουλειά αποτελεί όχι μόνον μια επίδειξη ανθρώπινης δύναμης αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας για όσους αντιμετωπίζουν αντίστοιχες προκλήσεις.

Bella Hadid: H εκθαμβωτική της εμφάνιση μετά τη μάχη της με τη νόσο του Lyme

Το καλλιτεχνικό της ταλέντο δεν παρέμεινε ανεκμετάλλευτο. Μετά από πολύ καιρό απουσίας, η Bella μοιράστηκε με το κοινό της φωτογραφίες από το παρασκήνιο μιας beauty καμπάνιας που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Φορώντας ένα εντυπωσιακό vinyl φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, η Bella ακτινοβολεί ομορφιά και αυτοπεποίθηση.

Η επιστροφή της στο προσκήνιο της μόδας αναμένεται με ανυπομονησία, αφού η Bella Hadid δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα, αλλά και ένα πρότυπο για αντοχή, επιμονή και σθένος. Τα street style looks της αναμένεται να εμπνέουν ξανά και να αναδεικνύουν την ατελείωτη αίσθηση της μόδας που την καθιστά ξεχωριστή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

The Weeknd: Έπαιξε φωνητικό μήνυμα της πρώην του Bella Hadid που έλεγε “Μου λείπεις” στη συναυλία του;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα του “Little Mermaid” – Έμοιαζε με πραγματική γοργόνα!

HerNews ka

«Solstice»: Η λαμπερή επίδειξη μόδας του Άγγελου Μπράτη -ΦΩΤΟ

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Πόζαρε και μας θύμισε την Wonder Woman!

HerNewskl