HerNews.gr
Beauty

Μυστικά για ένα λαμπερό δέρμα

Με όλα τα μυστικά ομορφιάς και τις συμβουλές για να επιτύχετε λαμπερό δέρμα, μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε τι πρέπει να ακολουθήσετε. Χρειάζεται να κάνετε κάθε ένα από αυτά που διαβάζετε; Έτσι ερευνήσαμε για εσάς πολλά «μυστικά ομορφιάς», τα δοκιμάσαμε όλα και τώρα τελικά το περιορίσαμε τη λίστα μας σε τρία πράγματα που χρειάζεται να κάνετε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ενώ υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος και φυσικά συστατικά εκεί έξω, δεν λειτουργούν όλα σε όλες τις γυναίκες. Αλλά με τον χρόνο και τη συνέπεια, μπορείτε να αποκτήσετε ένα λαμπερό δέρμα.

1. Επιδιώξτε να πίνετε αρκετά ποτήρια νερό την ημέρα

Το καταλαβαίνουμε ότι μάλλον έχετε βαρεθεί να το ακούτε αυτό. Αλλά αν ψάχνετε για μια χωρίς αποτυχία “σπιτική λύση” για λαμπερό δέρμα, τότε αυτό είναι το μυστικό. Το νερό είναι το πιο εύκολο και απαραίτητο, επομένως, φυσικά, είναι πρώτο στη λίστα μας.

Γνωρίζατε ότι το δέρμα σας είναι ένα όργανο; Και μάλιστα το μεγαλύτερο. Η κατανάλωση αρκετού νερού είναι ζωτικής σημασίας για υγιές, λαμπερό και καθαρό δέρμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες πρέπει να πίνουν περίπου 11 1/2 φλιτζάνια την ημέρα. Το πόσιμο νερό βοηθά το σώμα σας να αποβάλλει τις τοξίνες, οι οποίες, με τη σειρά τους, βελτιώνουν την επιδερμίδα σας για μια υγιή φυσική λάμψη.

2. Γεμίστε το σώμα σας με υπερτροφές

Αφού παραμείνετε ενυδατωμένες, η υγιεινή διατροφή είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα. Η διατροφή σας ελέγχει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής, της ομορφιάς και της υγείας σας. Γνωρίζουμε ήδη όλα τα οφέλη του νερού, αλλά τι γίνεται με τα οφέλη από αυτά με τα οποία τροφοδοτούμε το σώμα μας;

Οι υπερτροφές είναι τροφές που έχουν πολύ υψηλή διατροφική πυκνότητα. Είναι γεμάτες με βιταμίνες, μέταλλα κι αντιοξειδωτικά. Μερικά παραδείγματα από superfoods περιλαμβάνουν μούρα, σολομό, πράσινο τσάι, παντζάρια και μαύρη σοκολάτα.

3. Εφαρμόστε αλόη βέρα

Η αλόη βέρα έχει βιταμίνες κι αντιοξειδωτικά που κάνουν καλό στο δέρμα σας. Η εφαρμογή της αλόης βέρα στο δέρμα σας βοηθάει στην ενυδάτωση. Επίσης καθυστερεί την εμφάνιση  των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, αλλά κάνει φυσικά το δέρμα σας λαμπερό κι ελαστικό.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η φροντίδα του δέρματος στην ηλικία των 20

Her News

Kλάμερ: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας!

HerNewskl

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τη βούρτσα των μαλλιών σου;

HerNewskl