HerNews.gr
Σχέσεις

Όσα προσέχουν οι άνδρες σε μια γυναίκα

Οι άνδρες έχουν παραδεχτεί ότι ορισμένα χαρακτηριστικά που παρατηρούν πρώτα σε μια γυναίκα, καθορίζουν αν αξίζει ή όχι να την γνωρίσουν καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση είναι πολύ συχνά καθοριστική, έτσι οι γυναίκες προσπαθούν να γοητεύσουν τον άντρα που τους αρέσει. Ωστόσο, τίθεται το ερώτημα αν οι γυναίκες χρησιμοποιούν πραγματικά γούρια!

Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά που οι άντρες προσέχουν πρώτα σε μια γυναίκα.

1. Μαλλιά

Όταν ένας άντρας βλέπει μια γυναίκα για πρώτη φορά, τα μάτια του συνήθως σταματούν στο πρόσωπό της, το οποίο εξετάζει εν συντομία κι αμέσως καθορίζει αν είναι ελκυστική ή όχι. Ωστόσο, μερικοί άνδρες διαπιστώνουν ότι μπορούν να το κρίνουν αυτό ακόμα κι αν βλέπουν μόνο μια γυναίκα από πίσω.

Οι άντρες ελκύονται εξαιρετικά από τα πυκνά, λαμπερά και περιποιημένα μαλλιά. Πιστεύουν ότι η εμφάνιση και η κατάσταση των μαλλιών σας αποκαλύπτει πολλά για εσάς, ειδικά αν φροντίζετε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

2. Στάση του σώματος

Η στάση του σώματος μπορεί επίσης να πει πολλά για εσάς. Μια γυναίκα με όρθια στάση φαίνεται όμορφη, ελκυστική και με αυτοπεποίθηση.

Για τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμησή σας, ισιώστε την πλάτη σας και κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, αλλά όχι πολύ ψηλά, αν δεν θέλετε να φανείτε πολύ αυτάρεσκες.

3. Χείλη

Το φιλί έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ανακουφίζει από το άγχος και έρευνα έχει δείξει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αφιερώνουν κατά μέσο όρο περίπου 20.160 λεπτά φιλώντας. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνδρες παρατηρούν αμέσως τα χείλη στις γυναίκες.

Είναι απαλά και λεία; Φοράτε κραγιόν; Στους άντρες αρέσει ιδιαίτερα η φυσική εμφάνιση.

4. Το χαμόγελό σας

Είναι αρκετά ξεκάθαρο και πιθανότατα γνωρίζετε ήδη: οι άντρες θα παρατηρήσουν αμέσως το χαμόγελό σας. Είτε είναι κλισέ, είτε όχι, οι άντρες σίγουρα θα έλκονται από χαμογελαστές γυναίκες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το χαμόγελο παραμένει φυσικό, γιατί οι άνθρωποι μπορούν αμέσως να κρίνουν αν είναι αληθινό ή ψεύτικο χαμόγελο. Αν λοιπόν δεν σας αρέσει να γελάσετε, μην πιεστείτε, γιατί δεν θα φαίνεται καθόλου ελκυστικό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: 5 λάθη που κάνεις στην επικοινωνία

Her News b

TikToker ανακάλυψε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προσεγγίζει αγόρια σε μπαρ

HerNews ka

Να τον προσέχεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα του έδινα όλο τον κόσμο

HerNewskl