HerNews.gr
Beauty

W Blush: To TikTok μας δείχνει τον τρόπο να εφαρμόζουμε το ρουζ!

W Blush

Το W Blush είναι απλό και αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή τάση στον χώρο του μακιγιάζ. Η τεχνική αυτή δίνει στο πρόσωπο μια φυσική, υγιή όψη που φαίνεται σαν να έχετε εκτεθεί ελαφρά στον ήλιο. Είναι η ιδανική λύση για εκείνες που λατρεύουν το ηλιοκαμένο look, αλλά δεν θέλουν να εκτεθούν σε πολύωρες ηλιοθεραπείες.

W Blush

Η εφαρμογή της τεχνικής W Blush είναι απλή:

  1. Επιλέξτε το κατάλληλο ρουζ: Επιλέξτε ένα ρουζ σε στικ μορφή με κρεμώδη υφή. Προτιμήστε ένα χρώμα που να μοιάζει με τον φυσικό ηλιοκαμμένο τόνο του δέρματος σας.
  2. Σχεδιάστε το W: Εφαρμόστε το ρουζ σχηματίζοντας το γράμμα W στο πρόσωπό σας. Ξεκινήστε από το μέτωπο, πάρτε το προϊόν στη μύτη και συνεχίστε προς τα μάγουλα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ελαφρώς και στο πηγούνι.
  3. Αναμείξτε καλά: Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή τα δάχτυλά σας για να αναμείξετε το ρουζ καλά στο δέρμα και να δημιουργήσετε μια φυσική μετάβαση ανάμεσα στο χρώμα του ρουζ και του δέρματος.

W Blush

W Blush: To TikTok μας δείχνει τον τρόπο να εφαρμόζουμε το ρουζ!

Η τεχνική W Blush είναι ιδανική για να δώσετε στο πρόσωπό σας μια δόση υγείας και φρεσκάδας χωρίς να υποστείτε τις αρνητικές επιπτώσεις της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Με τη σωστή εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε το επιθυμητό ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα με μια ασφαλή και υγιεινή προσέγγιση.

 

@muriellevsTried the W blush technique today. Like it or not? 💗

♬ original sound – user95198783157

Μυστικά για ένα λαμπερό δέρμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Conditioner vs Conditioning Mask: Ανακαλύψτε τις διαφορές τους!

HerNewskl

5 βήματα για το ιδανικό “no makeup – makeup” look

Her News b

Καροτέλαιο για μαύρισμα: Φτιάξτο μόνη σου!

Her News